Reklama

Reklama

Winx Saga: Osud

(seriál)
  • Itálie Fate: The Winx Saga (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Víly se učí ovládat svoje magické schopnosti a řeší u toho trable s láskou, soupeří mezi sebou a musí si taky dávat pozor na životu nebezpečné příšery. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (64)

hazaba 

všechny recenze uživatele

Sympatické, že britští herci mluví britským přízvukem a je logické, že víly budou hezké. Ale to je jediné, co je na seriálu pozitivní. Výkony herců nejsou nic moc, ale dala bych i průměrné hodnocení, protože mě to docela vtáhlo, ale poslední díl byl tak ubohý, respektive tak špatně zpracovaný, že celý seriál v podstatě zabil. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ak si odmyslím otrasnú animovanú verziu winx clubu, tak toto bolo úplne niečo iné. Take fantasy pre teen komunitu. Jednohubka ktorá aj celkom rýchlo zbehla a veľa spravilo šesť epizód a hlavne skvelý dabing. Navyše na hlavnú herečku sa ozaj dobre pozeralo. Očakávajme teda druhú sériu a možno miernu konkurenciu pre čarodejku Sabrinu. 3* ()

Reklama

Darren98 

všechny recenze uživatele

Nepohrdnu jakoukoli napodobeninou X-Menovského námětu včetně nenuceného vílího příběhu, kde sice hned ze začátku stanoví přesně jakých 15 charakterů bude provázet, ale nikdy jsem se necítil víc přesvědčovaný ohledně toho, kterou ze dvou stran považovat za tu podlou. Z nevyhnutelných klišé ze školského života výjimečné zrzky dokázali tvůrci obejít snad maximum od trapných náznaků romance po nepřívětivost nějaké mrchy, do kteréžto role sice byla tlačena postava Stelly, nicméně jsem jí na scéně preferoval před ostatními. Zůstalo však dost situací z tématu "něco mi tajíte", ovšem se zdařilými efekty a dostatečnou hudbou mi to nebránilo v pokračování, protože s blížícím se finále byly epizody i se svými závěrečnými třetinami čím dál lepší. 66% ()

LND 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure. Je tady úplně všechno! Sexy víly, namakaní nagelovaní bojovníci, meče na zádech, náležité mystérium, temná minulost, šokující odhalení, obludy, efekty, blbý kecy, chytrý kecy, postavy tvářící se přísně a postavy tvářící se ublíženě. Oceňuji, že se seriál snaží přiblížit současným dětem. Důkazem budiž nejen vysoká koncentrace zpráv na mobilu a prohlížení Instagramu, ale také fakt, že během večírku v kouzelné škole pro víly se pije pivo, hraje beerpong a hulí tráva. Vůbec bych se nebál ještě víc přitlačit na pilu s nezáměrným humorem. Kdyby se to nebralo tak vážně, je to perfektní. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jde sice o klasický počin pro puberťačky, ale přesto se na něj dá koukat. Holk se jako malé dívaly na animovanou verzi, byť je více bavily Wtch. Za mne, kdyby to smrskli do dvou dílů cca tak na tři hod., vynechaly hromadu balastu a blíže přiblížily motivaci Rosalind, tak dám alespoň o hvězdu výše. Obsazení ujde, člověk si na ně musel zvyknout, kouzla v pohodě, hudba průměr, což je za mne i seriál. Televizní průměr, tedy 50%. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (4)

  • Po neúspechu druhej série sa Netflix rozhodol, že seriál predčasne ukončuje a ruší natáčanie tretej série. (BLEEDER)
  • Terezie Taberyová, ktorá v českom znení dabuje Bloom, sa do tejto postavy vrátila už po siedmykrát. V minulosti totižto postavu Bloom dabovala takmer vo všetkých sériách Winx Club (od r. 2004). (BLEEDER)
  • Winx Saga: Osud nie je prvý Netflix seriál, ktorý bol inšpirovaný detským seriálom Winx Club (od r. 2004). Ešte predtým Netflix vytvoril seriál World of Winx (2016), ktorý nebol veľmi úspešný. (BLEEDER)

Reklama

Reklama