Reklama

Reklama

Night Stalker: Hon na sériového vraha

(seriál)
  • USA Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer
Trailer
USA, 2021, 3 h 9 min (Minutáž: 46–48 min)

VOD (1)

Epizody(4)

V roce 1985 číhá ve stinných zákoutích sluncem zalitého Los Angeles krutý sériový vrah. A dva neúnavní detektivové mu jdou bez ustání po krku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Jespe-film 

všechny recenze uživatele

Dokument výborný, o tom netřeba dlouze polemizovat. Ostatně stejně tak, jako u většiny podobných Netflix sérií. Jediným zklamáním byl poslední díl, v němž jsem čekal mnohem více informací o profilu vraha. Malinko mi chyběly výslechy s vrahem, pokud jsou k dispozici. Zkrátka na 5* bych se chtěl o tak šíleném člověku dozvědět více. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vynikajícně. Další precizní minisérie Netflixu o sériových vrazích. Tato si bere na mušku Ricarda Ramireze. Zpracování je opět prvotřídní. Všechny čtyři díly se věnují opravdu primárně vyšetřování od začátku do konce, s odhalením viníka na konci, samozřejmostí jsou mluvící hlavy vyšetřovatelů a příbuzných obětí a všechno je to prostě skvostné, včetně slušného brnkání na nervy a emoce a správně dávkovaného napětí, nejen ve formě skvělých cliffhangerů. Navíc je tato minisérie zpracována ještě o stupeň lépe, než nedávný Rozparovač. Za mě tedy absolutní spokojenost. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další z řady povedených true crime dokumentů,které má Netflix zmáknuté velmi dobře.Líbí se mi,že se teď vydali cestou minisérií o pár dílech,takže není prostor pro vatu a divák se i tak dozví vše potřebné.Nestane se tak co se stalo třeba druhé řadě Making a Murderer,kde těch deset dílů bylo extrémně hodně.Plusem je i to,že podobně jako v předchozí podobně laděné sérii (The Ripper) se samotným pachatelům nedává prakticky žádný prostor a prim hrají oběti a vyšetřovatelé...80% PS : docela rád bych viděl klasický hraný seriál/film podle tohoto případu ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Uvítal bych, kdyby to bylo více o samotném Ramirezovi. Ten formát ve stylu moderního, dramatického detektivního seriálu, kde se až moc do hloubky seznamujeme s životy detektivů, jejich rodinnými vztahy a problémy mi úplně nevyhovoval. Ale i tak je to od Netflixu další zajímavý a kvalitní dokument na mé oblíbené téma sériových vrahů. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Krásně chytlavý plakát, jeden z top sériových vrahů, co řádili v minulém století v Americe. Populární tak, že se po něm pojmenoval i známý basák, ale tve, tyhle ty rádoby dokumenty od Netflixu jsou všechny na jedno brdo jak copy/paste. Všechny 3 díly sledujeme typicky americky patetický monology vyšetřovatelů a pozadí jejich životů, což vůbec nikoho nezajímá. Všechno slyšíme pouze z jejich zaujatýho rádoby slzopudnýho pohledu a o Ramirezovi konkrétně se dozvídáme velmi, velmi málo. Až v poslední epizodě mu dají prostor, ale opět poskrovnu. Žádné rozhovory s ním, pouze namluvené hlášky v podobě titulků přes obraz. Pár dobových záběrů ze zatýkání a soudu, jinak velké marketingové hovno. Totální vojeb diváka. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Členové skupiny Marilyn Manson původně používali pseudonymy složené ze jmen populárních osobností a sériových vrahů. Jméno Richarda Ramireze využil baskytarista Jeordie White alias Twiggy Ramirez. (Ruda.neck)
  • Night Stalker zomrel ako 53 ročný, 7. júna 2013. V cele smrti bol už viac ako 23 rokov. (Game90)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama