Reklama

Reklama

Klub zázraků

  • Velká Británie The Miracle Club (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři zdrcené ženy v domácnosti z hyperkonzervativního Dublinu 60. let si s malou pomocí svého kněze zaslouží tolik potřebný výlet do Lurd ve Francii. (HBO Max)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (4)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Marně hledám v tomto filmu onen jediný žánr komedie. Lehký náznak humoru tam sice je, ale od čistokrevné komedie ho čekám více. Film to celkově není špatný, ale rozhodně není pro každého. Mě nalákala slavná jména, hlavně moje oblíbenkyně Maggie Smith, která i v 89 letech stále má co herecky nabídnout, a také prostředí Lurd. Škoda jen, že to nebyla opravdu čistá anglická komedie s charakteristickým anglickým humorem, mohlo to být za vyšší hodnocení. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa to takmer po celý čas tvári ako komédia, tak minimálne v závere to bolo poriadne bittersweet - obzvlášť vo chvíli, keď štvorica žien precitla a zdôverili sa jedna pred druhou o tom, čo ich ťaží na duši. Každopádne, táto travel dramédia ma bavila najmä vďaka skvelým dialógom s kvalitným ironickým dôvtipom, ale aj vďaka atmosfére pútnických Lúrd. Len škoda, že samotná dejová línia je absolútne triviálna a bez väčší turbulencií. Tie by tomu určite pridali na atraktivite. Takto je to žiaľ len na 3* ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film láka len na Lurdy a herecké mená, ktoré majú byť ťahákom, avšak príbehom samotným nie je zázrakom. Veľa emocionálnych pocitov a film, ktorý nie je pre každého. Ponúka ľahký humor v boji s chorobou aj nevyliečiteľným hnevom z minulosti, avšak humor je citeľný len slabo na úkor drámy. Lenže volá sa to komédia, takže trocha zavádzajúce, ako kedysi proklamovaná účinnosť lockdownov. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Producenti Joshua D. Maurer a Alixandre Witlin sa o tento projekt pokúšali už viac ako 18 rokov. Po neustálom odmietaní konečne našli záujem zo strany Lionsgate UK a Embankment o financovanie na základe rozsiahleho prepisu scenára, najali režiséra Thaddeusa O'Sullivana a britského producenta Chrisa Curlinga, ale kvôli Covidu bolo natáčanie odložené trikrát. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Dubline a Bray (Írsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama