Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když zatím nejlepší epizoda seriálu je epizoda, která patří k seriálu úplně jinému, je něco velice špatně. Ano, návrat Manda je super, ultimátní fan-service asi potěší (i když osobně se mi už lehce přejídá, ale BD i finální let cením) a esence Hvězdných válek z toho vyloženě čiší, avšak je to zároveň poněkud smutné. Takže jako samostatná epizoda super, optikou celého The Book of Boba Fett nešťastné a dělá to akorát medvědí službu. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda Mandaloriana, ale otřesná epizoda seriálu Boba Fett. Víte, tímto mi už definitivně došlo, že Mandalorian je vlastně reinkarnace Boba Fetta, a bohužel k impotenci LucasFilms/Disney to originální charakter schytává. Ale co už... Lepší reinkarnace Legend a zmrvenej originál, než nový content s cílem být co nejvíce korektní včetně zničení původních charakterů svým vlastním stínem, že jo, Rey? 100%/0% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zoznamujeme sa so svalmi, ktoré Boba potrebuje a nebudú patriť nikomu inému ako Mandovi. Ten sa už zbavil malého Jodu a tak sa môže sústtrediť sa seba a svoj boj a posolstvo Mandaloru. Prevedenie: Časť nemá s Boba Fetom prakticky nič spoločné až na verbovanie zo strany Fenek v poslednej minúte, ale aj tak sa jedná o krásnu časť pre fanúšikov Mandaloriana, ktorá je príjemným úvodom do jeho tretej série. 90% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj nerozumiem, prečo je piata epizóda seriálu spojením medzi druhou a treťou sériu iného seriálu. Feet sa tu neukázal ani na sekundu. Na druhú stranu je to kvalitatívne skvelá epizóda. Mando prechádza zmenou a dúfam, že sa v ďalšej epizóde predvedie v plnej sile. 90% Disney plus ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nevím jak tento díl ohodnotit. Mám dát 5* za to jak se mi to líbilo nebo 1* za to proč se mi to líbilo? Nespletli si u Disneyho seriály? Tohle byl regulérní díl Mandaloriana a to mi přijde jako naprosto nelogický tah, který jen ukazuje jak tento seriál selhává. Užitá a kvalitní epizoda, ale naprostá nespokojenost se seriálem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • V epizóde sa pravdepodobne po prvýkrát v Star Wars objavuje tzv. Ringworld, ktorý je v sci-fi dosť populárny. Jedná sa v podstate o obrovský prstenec, ktorý je obývaný z vnútornej strany a umelá gravitácia je generovaná odstredivou silou, ktorú zapríčiní rotácia. (ČSFD)
  • Jedna ze zbraní, kterou Mandalorian (Pedro Pascal) vkládá do cestovní bedny, je FP-45 Liberator – druhoválečná pistole určená pro odboj. (UncleMorty)

Reklama

Reklama