Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je Mando frajer a vesmírem obklopená skrýš posledních Mandalorianů je skutečně cool. Tak přes to všechno je tenhle díl tím nejplošším ze všech. Což je obrovská škoda. Celá pasáž s opravou stíhačky byla táhlá a upřímně nudná. Parodie na kohouta trošku na sílu. Celkově nechápu, proč je tenhle díl tak vysoce hodnocený, když je zatím beze vší omáčky tím absolutně nejslabším. A to je ještě mírně řečené. Nakonec to nejlepší bylo ke konci dílu. Nostalgie ze závodů na Tatooine a byrokracie Republikánů v praxi. Slabší tři hvězdy. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo luxusní. Sice to není plný počet jako takový, ale jelikož jsem dal předchozím dílům většinou za 4, tak tady musím (ač nerad, hehe) zvýrazniti ten rozdíl. Netřeba se samoz. rozepisovat nad tím, že toto není díl Knihy Boby Fetta, ale nepřiznaně přiznaná 1.chapitola 3.s. pana Ovocňáka, který se osobně zná s výrobcem sýrů Fet(t)a. Special quest star velmi působivé vesmírné město (že by Prstenec kolem Slunce? byť Simakova kniha jest o něčem jiném) které snad vypadlo z nějakého toho Clarka či Asimovovy Nadace, což při Lucasovu kradení kde se dalo u SW IV, není nic překvapivého.;-) A upgradeovaná stíhačka (třeba je to TA stíhačka ve které seděl malý Darth Vader, už si ani nevzpomenu, co se s ní stalo) z Naboo, plná růz. zviřátek, včetně návratu fousatého tlustoprda (nepochopím, jak se může nasoukati do kokpitu X-wingu) z jisté série. Jen to chlapec asi nebude míti v té 3.s. psychicky lehké, když už není prý Mandalorianem či co. A i když mi to vyloženě nevadí (taky se to stalo zatím jednou) tak bych asi nechtěl, aby např. v Ahsoce zaplácli díl Bobou či Mandarínkou. Jako hostovačka, proč ne? Ale nikoli tímto způsobem. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když zatím nejlepší epizoda seriálu je epizoda, která patří k seriálu úplně jinému, je něco velice špatně. Ano, návrat Manda je super, ultimátní fan-service asi potěší (i když osobně se mi už lehce přejídá, ale BD i finální let cením) a esence Hvězdných válek z toho vyloženě čiší, avšak je to zároveň poněkud smutné. Takže jako samostatná epizoda super, optikou celého The Book of Boba Fett nešťastné a dělá to akorát medvědí službu. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nevím jak tento díl ohodnotit. Mám dát 5* za to jak se mi to líbilo nebo 1* za to proč se mi to líbilo? Nespletli si u Disneyho seriály? Tohle byl regulérní díl Mandaloriana a to mi přijde jako naprosto nelogický tah, který jen ukazuje jak tento seriál selhává. Užitá a kvalitní epizoda, ale naprostá nespokojenost se seriálem. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda Mandaloriana, ale otřesná epizoda seriálu Boba Fett. Víte, tímto mi už definitivně došlo, že Mandalorian je vlastně reinkarnace Boba Fetta, a bohužel k impotenci LucasFilms/Disney to originální charakter schytává. Ale co už... Lepší reinkarnace Legend a zmrvenej originál, než nový content s cílem být co nejvíce korektní včetně zničení původních charakterů svým vlastním stínem, že jo, Rey? 100%/0% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • TIE/sa bombardéry si odbyly premiéru v Impérium vrací úder (1980). Zkratka SA pak odkazuje na podrobnější popis modelu TIE Bomber a to Surface Assault. Jsou to tedy bombardéry upravené a modifikované pro útok na pozemní cíle. (Veskoslav)
  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama