Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

zborja

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo zřejmé, že se Mando objeví, ale je pro mě zklamáním, že se na jeho úkor upozadilo vše, co bylo dosud řečeno. Boba měl dosud tempo, děj se posunoval dál, prostor nedostávali "výplňkové" epizody. Tuto epizodu bych ani nebral jako část Knihy Boby Fetta, spíš jako bonusovou kapitolu ve stylu režisérské verze. Úvod je kulervoucí. Návrat těch, kteří se zdáli být padlými velice potěšil, aby byl následně sražen jejich dogmatickým přístupem. V takovém případě mě více oslovilo Fettovo pojetí "rodiny". Nová loď a její prezentace bez chyby, ale kam bude dávat karbonitvé odlitky? A že by Mando netasil hned, jak uviděl Fennek? Jen doufám, že příští epizoda nebude o tom, jak "taťka" vozí "synka" v nové káře, vyhnou se "Disney" humoru atd. Chci Bobu Fetta. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nevím jak tento díl ohodnotit. Mám dát 5* za to jak se mi to líbilo nebo 1* za to proč se mi to líbilo? Nespletli si u Disneyho seriály? Tohle byl regulérní díl Mandaloriana a to mi přijde jako naprosto nelogický tah, který jen ukazuje jak tento seriál selhává. Užitá a kvalitní epizoda, ale naprostá nespokojenost se seriálem. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zoznamujeme sa so svalmi, ktoré Boba potrebuje a nebudú patriť nikomu inému ako Mandovi. Ten sa už zbavil malého Jodu a tak sa môže sústtrediť sa seba a svoj boj a posolstvo Mandaloru. Prevedenie: Časť nemá s Boba Fetom prakticky nič spoločné až na verbovanie zo strany Fenek v poslednej minúte, ale aj tak sa jedná o krásnu časť pre fanúšikov Mandaloriana, ktorá je príjemným úvodom do jeho tretej série. 90% ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečně kvalitní epizoda… jinýho seriálu. Ale nevadí. Připomeňme, že Boba si ukradl pozornost ve “svojí” epizodě Mandaloriana (S2E6), tak teď mu zas Din vrátil úder. /// Pár náhodných poznámek: To bylo snad poprvý, co jsme se v seriálu podívali do vesmíru, ne? A hned tak krásnej prstenec. Nádhera ze shora i spoda. Že nebyly takovýhle atmosferický záběry sci-fi struktur v sequelový trilogii, považuju za jeden z jejích hříchů. Hra světel a stínů pohybujících se na objektech ve vesmíru bylo tím, co nás na původních Star Wars uchvátilo snad jako první. I want more and I know I should! Vůbec tahle epizoda obsahovala řadu vizuálně pozoruhodných záběrů. /// Masky celkově mě v týhle sérii baví. Krom twi'leků v minulých epizodách třeba hned jakoby prasata na začátku týhle. K malým highlightům počítám scénu ve výtahu s nahodným kolemjdoucím. Zákaznice, který Din přinesl hlavu, patří k rase, kterou jsme už viděli v Klonových válkách. /// Naboo starfighter patří k mým nejoblíbenějším designům a už dlouho jsem si ho přál vidět mimo svou éru. Naopak ty opravářský droidi mě iritujou pořád stejně jako ve Skrytý hrozbě, zosobňujou pro mě to nejhorší z infantility prequelů (který navzdory tomu miluju) a obešel bych se bez nich. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když zatím nejlepší epizoda seriálu je epizoda, která patří k seriálu úplně jinému, je něco velice špatně. Ano, návrat Manda je super, ultimátní fan-service asi potěší (i když osobně se mi už lehce přejídá, ale BD i finální let cením) a esence Hvězdných válek z toho vyloženě čiší, avšak je to zároveň poněkud smutné. Takže jako samostatná epizoda super, optikou celého The Book of Boba Fett nešťastné a dělá to akorát medvědí službu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)
  • Když rodianské dítě zahlédne N-1 Naboo Starfighter, říká „Inkabunga“, což je huttsky „neuvěřitelné“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama