Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá paráda. Dcera velkého režiséra taky začíná umět řemeslo. Sice to vypadá jako začátek nové řady Mandaloriana, ale pokud to tak tahá a zvyšuje sledovanost, klidně ať je příští díl o tom, co Mando říká na konci dílu. Sám za sebe musím uznat, že Mando je výborná postava a je nyní největší tahák SW světa. Jasných 5* a jen tak dál s kvalitou dílů. ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane bože! Ano! Největší Star Wars feeling od Pomsty Sithů. A můžete mi říkat kdo chce, co chce, že to je seriál o Fettovi a tohle byl Mandalorian…No a co? (SPOILERY) Darksaber, nová architektura (aspoň já to město neznám, je možné, že je z nějaké hry, kterou neznám), Mandalore čistka, souboj o vůdce Mandaloru, bojová stíhačka Naboo (tak co, byla Anakina?), kaňon ze závodu kluzáků, Nová Republika…tohle mělo všechno, co já jako fanoušek od Star Wars chci. Pilot k 3. Sérii Manda za 5 z 5, a teď se poďte pomlátit s těma Pykama. ()

Reklama

IadyCaroline 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl je nářez!!! Nemám jedinou výtku. Před chvílí jsem dokoukala a jdu si to dát znovu. Prostě takhle to má vypadat, SW jak se patří!!! Předem upozorňuji, že má recenze bude obsahovat spoilery, v pravou chvíli upozorním. Nadšením nevím kde začít. Za 1. Vizuál je perfektní, ať se jedná o jakoukoliv část pátého dílu. BACHA ZAČÍNAJÍ SPOILERY!!! 2. Bitka na jatkách - pecka!!! 3. Skrýš Mandalorianů a informace které se dozvíš při dialogu mezi Dinem a Zbrojířkou- wow!!! 4. Civilní let a odbavení (odzbrojení) - jako že WTF scéna!!! 5. Od příchodu k Amy do dílny až po tuning a zprovoznění legendární N1 - začala mi padat čelist!!! 6. Start a zkušební let - čelist mi padla!!! 7. Tolik odkazů na Epizodu I. 8. Hlášky, hlášky a zase hlášky!!! 9. Podprahová linka o citové vazbě na Grogua - mé srdce zaplesalo 10. Rozhovor s piloty X-Wings - jásala jsem radostí 11. Amy a její zkušenost s Jawou = chlupaté - jo jo jo :) :) :) Omlouvám se za nevzhlednou recenzi, ale lidi, to nadšení, které mám, je nefalšované!!! Plnej počet a zatím jeden nejlepší díl ze seriálu Boba Fett a nejen to, jeden z nejlepších dílů ze světa SW a do třetice jeden z nejoblíbenějších dílů ze všech seriálů co znám!!! Bry, nejen že jsi sexy kočka, ale Ty jsi k tomu navíc řemeslně zručná režisérka...❤️ ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představte si že děláte seriálovou produkci, která soustavně zašlapává do země ty sequelový sračky a pak pustíte ven tohle. Jestli po téhle epizodě Disney nedošlo že dělá něco špatně, tak už na filmovou produkci šance není. Doslova obří fan service v podobě pilotu pro třetí sérii Mandaloriana je něčím úžasným, po čem zamlaská slastí  jakýkoliv fanda Star Wars. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zoznamujeme sa so svalmi, ktoré Boba potrebuje a nebudú patriť nikomu inému ako Mandovi. Ten sa už zbavil malého Jodu a tak sa môže sústtrediť sa seba a svoj boj a posolstvo Mandaloru. Prevedenie: Časť nemá s Boba Fetom prakticky nič spoločné až na verbovanie zo strany Fenek v poslednej minúte, ale aj tak sa jedná o krásnu časť pre fanúšikov Mandaloriana, ktorá je príjemným úvodom do jeho tretej série. 90% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • TIE/sa bombardéry si odbyly premiéru v Impérium vrací úder (1980). Zkratka SA pak odkazuje na podrobnější popis modelu TIE Bomber a to Surface Assault. Jsou to tedy bombardéry upravené a modifikované pro útok na pozemní cíle. (Veskoslav)
  • Jedna ze zbraní, kterou Mandalorian (Pedro Pascal) vkládá do cestovní bedny, je FP-45 Liberator – druhoválečná pistole určená pro odboj. (UncleMorty)
  • Když rodianské dítě zahlédne N-1 Naboo Starfighter, říká „Inkabunga“, což je huttsky „neuvěřitelné“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno