Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Přijde mě, že je to film z nějakého paralélního vesmíru a všichni jsou tam snad retardovaní nebo na drogách spíše se to mělo jmenovat všichni moji přátelé jsou postižení Jediné co tam stojí za pochvalu je závěrečných 10 minut na druhou stranu má to cenu se kvůli tomu na to dívat znova podle mě nemá Ani jako komedie to neobstojí zasmál jsem se pouze při scéně kdy holka říká svému klukovi, že je největší čurák nebo něco v tom stylu 40 procent více ani omylem ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak s takýmto príjemným thrillerovým guilty plesaure som veru nerátal. Námetovo tak podobné mnohým nenáročným thrillerovým komédiám s nádychom hororu, no pritom tak diametrálne odlišné.... Táto poľská laskominka splnila svoj účel do bodky - zaujímavý úvod, krátke predstavenie postáv a potom už len šialená jazda za smrťou. A pritom sa nezabudlo ani na poriadnu dávku humoru. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No waaaau,Polsko je krajinou sialencov a blaznov,ale v tom dobrom slova zmysle,lebo natocit nieco take je fakt crazy,vysledkom je paradny mix roznych filmovych zanrov,z uplne nevinnej party nastane hotove peklo i masaker,chvalim skvelu hudbu,nadherne zeny a aj samotny napad i namet,nieco take sa len tak nevidi a preto jednoznacne to najlepsie hodnotenie,ake sa len da...:⁠-⁠) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je výborný!! Je to tak trochu mix Project X a Divokých Historek, akorát s daleko ostřejším a hutnějším rozuzlením. Úvod nám představí dva detektivy, kteří vejdou do baráku plný mrtvol a hned sledujeme události, které tomu předcházely. Začíná to jako hodně divoká Novoroční párty, plná alkoholu a sexu!! ( snad v každé místnosti!) krásných Polských žen, slušnou dávkou humoru ( Nymfomanky a Mexikánec, který ztratí víru v boha top), nádherný vizuál plný barev a potom se rozjede sled šílených událostí, nechtěných úmrtí, falešných obvinění, všem tam začne řádně hrabat a ke konci to graduje 15 minutovým intenzivním Teen Masakrem, který mě příjemně překvapil. ( Baseballkou urvat silikon se jen tak nevidí). Za mě fajn zábava a pěkně divoké Polsko. Příběh***, Akce*** Humor*** Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Parádní silvestrovská párty po které bych opravdu nechtěl uklízet… Polská produkce mě prostě nepřestává překvapovat a jsem opravdu rád, že jsem si film pustil. Zprvu to sice vypadá jako hovadina pro puboše, ale nakonec se z toho vyklubala ostrá jízda plná trefného humoru, dvojsmyslů, a ironie. Navíc to, že se tam mihly i kozičky, mě definitivně zlomilo a dávám čtverec - 70%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama