Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toraga si uvědomí, že musí své spojence převést z Ósaky, jinak riskuje jistou porážku. (Disney+)

Recenze (33)

rashaverak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velka cast skveleho z prvnich dvou dilu byla zadupana do zeme, z drsneho historickeho Japonska jsme se prenesli kamsi k Piratum z Karibiku, ovsem bez humoru. Zustala hloupa heroicka vyprava nedavajici v jednotlivostech zadny smysl. Nicmene serial konecne zacina byt hoden loga Disney v podobe plytkych pribehu stylu Star Wars ci Marvel. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ pohoda, dej sa posúva dopredu, trochu na škodu je vec, že sa vystrihne asi to najakčnejšie z knihy, občas nejaké intrigy, ale kniha bola zaujímavá práve tým stretom kultúr a detailným opisom zvykov v Japonsku a porovnaním s európskou "kultúrou". Čo sa týka tohto, tak o to je seriál ochudobnený, ale chápem, že sa tiež nedá natrieskať všetko a asi by to stratilo na dynamickosti. ()

Reklama

M.E.K.Y 

všechny recenze uživatele

Obecně epizoda na čtyři, ale za ten jeden epický moment hrdinství, oddanosti a čestnosti samuraje Buntaró v přístavu, dávám plný počet. Tento úsek jsem si přehrál snad 20x a je tak špičkově nasnímaný a i když tato postava se v seriálu mihla asi tak 3x a nemáte k ní ještě žádný vztah, tak to má neuvěřitelné emoce a gule! ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím ďalej, tým lepšie. Maximálne pútavé, napínavé, atmosférické. Beriem späť to, čo som napísala u E02 o dabingu, pretože inak by som nikdy nepočula výraz " to pillow with" :-). Ach, ešte dobre, že nové epizódy dávajú po týždni, človeka by to lákalo pozrieť celé za jeden týždeň. Konkrétne u tejto epizódy som si dnes v priebehu dňa všimla, že mala 100%!!! ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to adaptace romantizované a dramatický těkající série knih, někde mezi historickým eposem a červenou knihovnou. Takže milovnící Mindhuntera, nebo jiné detailní procedurálky budou pěnit sliny u tlam. Já jsem nad míru nadšen, že i tak pokleslý žánr jako je hystroický román, má svého impozantního zástupce. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Styl kraul, kterým John Blackthorne (Cosmo Jarvis) plave v moři, Evropa 17. století neznala. Evropané plavali stylem prsa a s kraulem se oficiálně poprvé potkali až v roce 1844, když ho v Londýně předvedli dva severoameričtí Indiáni. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama