Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Uběhlo sedm let a Harald usiluje o korunu pro norského krále. Leif hledá Zlatou zemi a Freydís se stará, aby se jejímu lidu dobře žilo. (Netflix)

Recenze (4)

gregaart

všechny recenze uživatele

Valhalla/Slavhalla si proste žiada ešte jednu sériu, ktorá by sa skončila bitkou u Hastings 1066. Bol to symbolický koniec nostalgickej éry Vikingov, Sasov i Slovanov. Keď v roku pána 1066 zomrel syn Emmy Normanskej, Anglický kráľ Eduard Vyznávač, tak o trón sa ozvali traja uchádzači. Kráľom Anglie sa stal Godwinov syn Harold Godwinson. Práve on v bitke pri Stamford bridge prekvapivo porazil a zabil nášho hrdinu, Nórskeho kráľa Haralda Sigurdssona. Lenže tesne potom ho v bitke u Hastings porazil a zabil Wiliam dobyvateľ z Normandie. Ktorého v tretej sérii ako mladého aj nakrátko vidíme. A nakoniec v tom istom roku vypálili Wendi alebo Polabskí Slovania Hedeby v Dánsku. Preto mi to príde také nevyužité. ()

Kebabkony 

všechny recenze uživatele

Každou sérií to bylo lepší a tady to jde opět vidět. Víc se tu věnujeme postavám a už mě docela zajímají a nejsou mi u prdele. Příběh je taky zajímavější a může se krásně rozvíjet. Jediný problém je to, že tohle je poslední sérka, takže vlastně v tom nejlepším to ukončili a víc nedostaneme a konec mě úplně neuspokojil. Přitom to to začínalo být fakt koukatelný. Škoda 7/10 ()

Reklama

Thalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, že konečně začaly příběhy gradovat a postavy začaly být zajímavé, mi to přijde prostě useknuté. Místy se to navíc lehce táhlo a některé vedlejší postavy bych s klidem oželela. Ale klidně by to mohlo mít nějaké pokračování, tady mi přišlo, že se to snažili rychle uzavřít v posledních pár minutách a působí to akorát nevyužitě. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na téhle sequelové sérii je vidět že dostáva postupně větší a větší péči, takže trojka opět vypadá o něco lépe než dvojka a i příběhově je to zase o kousek záživnější. Bohužel pro mě to ani potom co jsem zkouknul komplet původní seriál tohle nebude nic k čemu bych měl tendenci se někdy třeba vrátit a nebo se těšil na další případnou sérii. Na jedno podívání je to ok, i těch hluchých míst je méně, ale za pár dní o tom budu vědět jen na základě tohoto komentáře…70% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama