Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leif navrhne odvážný útok na Londýn a Emma s Godwinem se bojí, že ho jejich suverénní a tvrdohlavý syn na trůnu kvůli svojí lehkomyslnosti nedokáže odrazit. (Netflix)

Recenze (6)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se to docela líbilo.Bitva a prostředí velmi dobré a tato epizoda je dobrá a atraktivní.Dávám 3 hvězdy a 60 procent.Bitva to byla mezi Anglií a Vikingy a tato bitva se odehrávala na jistém mostě,který oni Vikingové zničili a pobili Angličany,kteří byli jejími úhlavními nepřáteli...Vikingové si také před bitvou postavili Drakkary a poté je v bitvě použili.Vikingové porazili v bitvě Anglického krále a Anglickou lady.Bitva to byla velkolepá a krutá. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Everybody surfin, surfin JúEzéJ :-D....keď priplával kapitán Cook v roku 1770 na Havajské ostrovy objavil tu prvých surferov...iba 600 rokov predtým ich predbehli pohania Vikingovia ktorí opäť celému liberálnemu svetu ukázali akí boli kresťania, hlavnie s lukmi na veži tupí... omfg. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emma je prostě kingoška jak má být :). Jen Škoda toho castingu (opět). Proč musí hrát Francouzku Němka? To je ale jen drobná špička ledovce, který tuto epizodu nijak nezastínil. Epizoda jako taková funguje a protože se odehrává ze 100% v Anglii a je neskutečně dynamická a i přesto, že je jí Harald na beton neúčastnil (byl mu rok), dávám také plný počet. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne celá epizóda venujúca sa príprave na jednu bitku a následne jej realizácii. Leif vymyslel odvážny a riskantný plán a keďže Canute nedostal lepší nápad, súhlasil. Máme v ňom tak hneď 4 tajné misie a jedna z nich je provokácia neukojeného mladého kráľa. Pán Mercie Streona situáciu tiež využíva po svojom. Konečne áčková epizóda vďaka zintenzívneniu napätia spôsobeného zobrazením kratšieho časového úseku. Chýbali už len jednotlivé osobné súboje, ktoré by obohatili adrenalínovou akciou. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama