Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (217)

Krabak 

všechny recenze uživatele

Seriál absolutně o ničem. Hlavní postavy nudné, ploché, bez toho, aniž by si je divák něják oblíbil. V podstatě každá z hlavních postav mě tam nehorázně štvala. Ale když už to byl TOP tip na Netflixu, tak jsem se fakt musel podívat, co že je v této době vrcholem... Pokud tohle, tak je mi z toho dost špatně. Dále Tigran Hovnokimian, nebo jak se píše, se taky najebe všude. Já toho rádoby komika opravdu už nemohu vystát. Seriál měl dva plusy. První, že skončil, druhým byla animace těch sejfů.---> 15% ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Zprvu nesrovnatelně zábavnější a vizuálně hezčí než rozostřená a veskrze nudná i nedomyšlená Armáda mrtvých (se kterou to nemá společnýho téměř nic). Zápletka je ale naprosto prázdná, odtržená od jakýchkoliv emocí a s minimem charakterových interakcí. Akce je navíc docela málo, není kdovíjak povedená a film po prvním heistu upadá do hlubokých repetitivních vod. Celý to táhne především Matthias Schweighöfer, jenom mu to kurví nenápaditej scénář, kterej tomuhle prequelu nedává žádnej důvod k existenci. Army of the Dead měla alespoň ty zombie, tajemno okolo nich a bylo to brutální. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Nebyť tej štandardne netflixovsky prepálenej vyše dvojhodinovej stopáži, tak nenáročný komediálny heist movie z Prahy. Dovolím si tvrdiť, že zábavnejší než ukrutne nudná a nezaujímava Armáda Mŕtvych. Bohužial pri 127 minútovej dĺžke neobhájiteľný fiilm, ktorý sa od polovice točí v kruhu a nie a nie skončiť. Kde sú tie časy keď podobne jednoduché filmy mali svižných 80-90 minút. Dôkaz, že viac sa nerovná lepšiemu. CELKOVO: 5/10 ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Herec, scenáristka, režisér a producent? Áno náš milovaný trezorový antihrdina a zlolotor v jednom je to najlepšie z filmu Army Of Shit od Zacka Snydera. A tento comedy heist film nám ukázal aký šikovný je tento nemecký multitalent. Je film bomba? Nie, ale je jednoznačne jeden z TOP "feeling good" filmov tohto roka (2021). ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Úprimne, ja som si "Army Of Thieves" užil oveľa viac ako "Army Of The Dead". Neviem posúdiť, či je to objektívne lepším filmom, no minimálne za seba môžem povedať, že ma to viac zaujímalo, bol to schopný sledovať a nenudil som sa. Počas "Army Of The Dead" som postupom času začínal mať pocit, že jednotlivé príbehové línie sú zbytočné a film sa snaží byť serióznejším, než je nutné. A chcel som asi vidieť viac zombíkov, než zloducha, ktorý chce z Las Vegas ukradnúť niečo cennejšie než peniaze a podobne. Tentokrát tu dokopy mám oveľa menší príbeh, kde sa sústredíme len na Sebastiana (Dietera), ktorý má možnosť otvoriť 3 trezory, ktoré sú pre neho absolútnym symbolom umenia. A pritom zobrať nejaké peniaze a získať dievča svojich snov. Je to síce možno oveľa menší príbeh a rozhodne nie je treba sa venovať príbehu na všetky svetové strany ani nič podobné, no oveľa viac ma to bavilo, lebo film pôsobil viac sústredene, nemal žiadne odbočky, ktoré nikam neviedli a Sebastianovi som v jeho úlohe veľmi fandil. A je super ho sledovať. Ako je to pre neho obrovskou láskou. Toto som počas otvárania "Gotterdämerungu" v predošlom filme necítil. Takže film niečo predsa len dokázal. Ako jednoduchý heist film to funguje dobre a skôr si myslím, že keby sme nemali neustále pripomínané, že v Las Vegas máme zombíkov, bavilo by ma to ešte viac. Ale vo výsledku, toto bol pohodový film, ktorý som si naplno užil. A splnil svoju misiu. Hodnotenie: B ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu se na okamžik objeví český stand-up komik Tigran Hovakimyan v roli místního policisty. (RanuncuL)
  • Jedná se o prequel filmu Armáda mrtvých (2021) a zároveň o druhý film, ve kterém herec Matthias Schweighöfer ztvárnil roli Ludwiga Dietera. Zajímavostí je, že zmíněný herec se ujal i režie. (EMMY)
  • Nákladní automobil, kterým ujíždejí z kasina, je těžké, vysoce mobilní univerzální nákladní vozidlo Tatra T815-790R99 38 300 8x8. Tento armádní speciál uveze 21 tun, má výkon 300kw a jede rychlostí až 110 km/h. (xisp)

Související novinky

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

16.08.2024

Zack Snyder (Muž z oceli) se poslední dobou vehementně snaží dokázat, že stále patří mezi talentované režiséry, nikoliv mezi do sebe zahleděné autory, kteří neví, kdy přestat. Po kontroverzní a… (více)

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama