Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Snyderov Army of the Dead ma celkom bavil. A rád som si pozrel aj solovku s Dieterom. No doteraz nechápem ako je možné, že tento prequel vyšiel v ten istý rok a prečo táto postavu dostala sólovku. Keď to oznámili, som sa nie len čudoval, ale aj krútil hlavou. Fakt potrebujeme tento prequel ? Nie nepotrebujeme, podľa mňa, no nie je to niečo čo by niekomu ublížilo pri pozeraní a navyše je to celkom fajn jednohubka. Matthias Schweighofer je trošku podivín, ale to je aj v Armáde. Lúpeže sú celkom fajn a v závere ma to dokonca aj začalo trošku viac baviť.  Bavilo ma aj prepojenie na Army of the Dead a ak vás Snyderov film bavil, kludne odporúčam aj tento prequel. 70% - 3* ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Obsahově slabší béčko, které vytahuji z podprůměru pouze dvě postavy - doopravdy nadstandardně zajímavá Nathalie Emmanuel a Matthias Schweighöfer (jako herec), u kterého člověk dovede pochopit, proč i přes své nerdovství zaujme ženské srdce. Jinak je to počin vhodný spíš do televize. Zaujme vizuální stránkou, Paříží, Prahou, Rakouskem, nezakryje však pohádkovost. A ano, souhlasím, že propojování se zombie apokalypsou je zbytečně nucené. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi silné tri hviezdy a tesne pod štyrmi. Pre mňa osobne to bolo celkom zaujímavé, fajn si to robilo srandu samo zo seba a úmyselne, herecký casting celkom vyšiel, humor bol slušný, akcia samozrejme v menšom, ale na druhú stranu pri tých snoch sa dá polemizovať o pokračovaní, pri ktorom to vyzerá asi fakt na nejaké buď cestovanie v čase, alebo naprieč dimenziami, ako to už niekto odhadoval aj na FandimeFilmu. Nechám sa prekvapiť a som veľmi zvedavý na záver trilógie. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na začátek je určitě v souvislosti s Armádou lupičů důležité zmínit, že ani okrajově se nejedná o horor a se Snyderovou Armádou mrtvých to má společné snad jen to, že si z ní vypůjčila jednu z postav. Dobré naštěstí je, že ona postava patřila již v Army of the Dead rozhodně k těm nejvýraznějším, ne-li úplně k těm nejlepším a i zde byl její potenciál využit prakticky na maximum, no a nejedná se tedy o nikoho jiného, než o kasaře Ludwiga Dietera, v podání naprosto skvělého, sympatického a především zábavného Matthiase Schweighofera, který se tu zároveň i sám zrežíroval a já se musím přiznat, že natočil možná i o něco málo lepší podívanou, než co spáchal Snyder. Armáda lupičů je totiž oproti Zackově práci svižnějším a nápaditějším snímkem, disponujícím velice působivým napětím, přesvědčivou atmosférou, skvělými zvraty, mnoha vážně vtipnými scénami, a celkově to vše tvoří perfektně fungující žánrový mix, kde si každý najde to své. Ten film zkrátka vůbec nenudí, hrne se kupředu jak utržená lavina, jako bonus pak samozřejmě nemohu opomenout ani důležitou přítomnost Prahy a rozhodně pochválit musím i akci, která tedy sice bohužel není zrovna dvakrát krvavá a vlastně jí ve výsledku není ani příliš, nicméně její zpracování určitě ve všech ohledech baví. Vyloženě vytknout pak nemám co, jen ale opakuji, zklamaní budou snad jen ti diváci, kteří čekali nějaké hororové hody, jelikož o to se to ani neotřelo, jelikož se jedná skutečně především o akční krimi komedii, s čímž jsem ovšem já osobně ve výsledku problém neměl, neboť jde o vážně zábavnou a originální podívanou. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Herec, scenáristka, režisér a producent? Áno náš milovaný trezorový antihrdina a zlolotor v jednom je to najlepšie z filmu Army Of Shit od Zacka Snydera. A tento comedy heist film nám ukázal aký šikovný je tento nemecký multitalent. Je film bomba? Nie, ale je jednoznačne jeden z TOP "feeling good" filmov tohto roka (2021). ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o prequel filmu Armáda mrtvých (2021) a zároveň o druhý film, ve kterém herec Matthias Schweighöfer ztvárnil roli Ludwiga Dietera. Zajímavostí je, že zmíněný herec se ujal i režie. (EMMY)
  • V prvních minutách může pozorný divák zaslechnout v originálním znění i češtinu (v kombinaci s němčinou), a to od ženy křičící na hlavního hrdinu (Matthias Schweighöfer), který se zatím z televize dozvídá o zombie apokalypse v Las Vegas, přestože se celá situace odehrává kdesi v Německu. Češtinu pak v hojném množství můžeme správně slyšet i během loupeže v Praze. (ArsenalEagle)
  • Film se natáčel v následujících lokacích: Česká republika (Praha, Mariánské lázně, Slapy, Hýskov, Stará Huť, Vinařice, Vrané nad Vltavou, Velká Amerika), Rakousko (Hallstatt), Německo (Obersalzberg) a Francie (Paříž). Mezi pražské lokace patřily Rudolfinum, Železniční most, chrám Svatého Víta, Václava a Vojtěcha nebo budova České spořitelny v Rytířské ulici. (Muffino)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno