Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Wally 

všechny recenze uživatele

Taková oddychovka u které bych vypíchl nádhernou N. Emmanuel, skvěle zahraného 'troubu' v podání M. Schweighofera, pražské lokace a fakt, že když se děj odehrává v ČR, tak se tu mluví česky, když ve Francii, tak zní francouzština a ne všude poblbaná angličtina...za to palec nahoru a jedna hvězda...jinak bych dal jen dvě. Konec byl hloupý, ale s ohledem na Armádu mrtvých to asi nešlo jinak... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Docela slušný přívěsek Armády mrtvých, který dobře vypadá a docela odsýpá. Nemělo by se nad ním moc přemýšlet, ale rejža i hlavní kasař Mattthias Schweighofer odvedl kus práce. Z prstu vycucaná zápletka se sejfy nahodí udičku a pak už se spolu s Dieterem vezete na Nathalii Emmanuel. Praha je fajn a Svatý Mořic ještě fajnejší. Nic extra oslnivého, ale možná to znovu uvidím raději než onu Armádu mrtvých. ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Zprvu nesrovnatelně zábavnější a vizuálně hezčí než rozostřená a veskrze nudná i nedomyšlená Armáda mrtvých (se kterou to nemá společnýho téměř nic). Zápletka je ale naprosto prázdná, odtržená od jakýchkoliv emocí a s minimem charakterových interakcí. Akce je navíc docela málo, není kdovíjak povedená a film po prvním heistu upadá do hlubokých repetitivních vod. Celý to táhne především Matthias Schweighöfer, jenom mu to kurví nenápaditej scénář, kterej tomuhle prequelu nedává žádnej důvod k existenci. Army of the Dead měla alespoň ty zombie, tajemno okolo nich a bylo to brutální. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad. Ne že by již dříve zajímavá postava z celkem úspěšného filmu nedostala vlastní celovečerák, ale zde jde o krapet o jiný žánr a ještě navíc je děj filmu před původním filmem. Navíc jde naštěstí o jednu z těch zajímavějších postav původní Armády mrtvých. Film asi bude fungovat i sám o sobě. Spojení s Armádou mrtvých je spíš jen takovou třešničkou na dortu. Dortu nijak oslnivém, ale slušně natočeném. Kromě vyzualizace zdobí film ještě Nathalie Emmanuel, která ale při sepnutém háru vypadá jak někdo úplně jiný. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom dôstojný prequel ku Army of the Dead. Horor to samozrejme nie je ani náhodou, len to zbytočne pletie a takto si film nepozrú tí, čo sa tohto žánru boja. Ide o také celkom príjemné a decentne akčné dobrodružstvo, kde najzaujímavejšími scénami boli samozrejme otváranie tých trezorov. A Matthias Schweighöfer bol skvelý ako obyčajne. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o prequel filmu Armáda mrtvých (2021) a zároveň o druhý film, ve kterém herec Matthias Schweighöfer ztvárnil roli Ludwiga Dietera. Zajímavostí je, že zmíněný herec se ujal i režie. (EMMY)
  • Film se natáčel v následujících lokacích: Česká republika (Praha, Mariánské lázně, Slapy, Hýskov, Stará Huť, Vinařice, Vrané nad Vltavou, Velká Amerika), Rakousko (Hallstatt), Německo (Obersalzberg) a Francie (Paříž). Mezi pražské lokace patřily Rudolfinum, Železniční most, chrám Svatého Víta, Václava a Vojtěcha nebo budova České spořitelny v Rytířské ulici. (Muffino)
  • V jedné cameo roli zde můžeme vidět americkou zpěvačku žijící v Praze Tonyu Graves. (DJMaroko)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno