Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (217)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Takže. Stačí přiložit ucho a prostě jenom otáčet čudlíkem a nakonec to tam zapadne. To bych se mohla lupičem se specializací na sejfy stát i já, morálku mám stejnak na štíru. Takže, otevřem extra spešl drahej sejf, kterej je šíleně slavnej a je vlastně naprosto nemožný ho otevřít, protože má dvěstě triliard kombinací. To neni jen tak, jestli doleva doprava doleva nebo doleva doleva doprava, že jo, jenže cvak cvak cvak a je to, berem prachy, všechny? Jasně, že ne, nám jde o prestiž, že to jako umíme, že to neni ani doleva doprava doleva, ani doleva doleva doprava, ale je to doprava doprava doleva. Naprosto idiotský film. Strašně mě vytáčel, loupeže byly směšný a jak jsem myslím vcelku jasně řekla na začátku, ono otevírání sejfů mě děsně sejřilo. Nejdřív sem se smála, ale pak sem byla spíš dopálená, jak je možný natočit takhle otravný film s takhle pitomou zápletkou a inkasovat za to prachy. Filmy (seriály) typu money heist mám moc ráda, ale musí být chytré, nápadité, tohle je děs s fest nesympatickými postavami, který vlastně ani nedává smysl. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Solidní lupičská zábava, která je potřeba nebrat vážně a prostě si jen užívat toho co se tam zrovna děje. Matthias Schweighöfer to zvládá na jedničku jako herec a Nathalie Emmanuel je prostě krásně roztomilá v každém záběru. Osobně pro mne byla zombie apokalypsa rušivým elementem a klidně se to mohlo bez toho obejít. Celkově mi z toho vychází velmi solidních 6,5/10 ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nemci to musia zobrať do rúk aby ukázali Shitflixu, ako majú vyzerať filmy. Nápadité, skvelý strih, minimum hluchých miest, fintičky a žiadny do hlbky rozoberané vzťahové píčoviny a iné. Praha klasicky pekná, obsadenie fajn, až na tú z RaZ, tá je už prefláknutá a mohli tam dať niekoho iného. Dynamické, vtipné, nenudiace, ďakujeme. 3 z 5 ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6,5/10). Matthias Schweighöfer (detail - hercovo příjmení nejde vyslovit jako příjmení filmového hrdiny) je ohromně talentovaný herec. Přesvědčil mě o tom už v mnoha projektech. Tady se dokonce posadil na režisérské křeslo. Vůbec se za to nemusí stydět. Armáda lupičů byl možná trochu zbytečný, ale přesto i zábavný akční film. Sledujeme příběh mé oblíbené postavy z Armády mrtvých. Jak se stal vrchním louskáčkem trezorů. Kdyby nešlo tuto postavu, tak se na tento origin vykašlu. Ovšem tady jsem tomu dal šanci a v první polovině filmu jsem rozhodně nelitoval. Je to hravé, zábavné a otvírání sejfů patřičně propracované. Ovšem v druhé půlce už pro diváka úspěch Sebastiana a přidají se k tomu ještě typická klišé. Českého diváka určitě potěší slyšet jeho rodný jazyka a v mém případě bylo až děsivé, jak si člověk navykne na angličtinu. Čeština mi pak přišla nepřirozená, ale jako dokreslení autenticity to je skvělý prvek. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekal, o čem to nakonec celé bude, a ono to skoro o ničem nebylo. Škoda, přeškoda, protože první asi třičtvrtěhodina byla vážně zábavná a slibná, Matthias Schweighöfer je sympaťák a očividně mu to jde i za kamerou a vcelku vtipná byla také hudba (jódlování v noční můře). Nakonec se z toho ovšem stala taková televizní jednohubka, která by bývala potřebovala lepší scénář, nebo výrazně kratší stopáž. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Když tým Interpolu hlídá budovu kasina, ve kterém je poslední sejf, a Delacroix (Jonathan Cohen) rozhodne, že počkají do pěti do rána, při pohledu na Beatrix (Noémie Nakai) na obrazovce vedle ní nejdříve vidíme čas 8:43:47, poté 8:43:56 a pak znovu 8:43:47. Na konci scény se čas změní na 24hodinový formát místo původního 12hodinového. (Anyk)
  • Ve filmu se na okamžik objeví český stand-up komik Tigran Hovakimyan v roli místního policisty. (RanuncuL)
  • V prvních minutách může pozorný divák zaslechnout v originálním znění i češtinu (v kombinaci s němčinou), a to od ženy křičící na hlavního hrdinu (Matthias Schweighöfer), který se zatím z televize dozvídá o zombie apokalypse v Las Vegas, přestože se celá situace odehrává kdesi v Německu. Češtinu pak v hojném množství můžeme správně slyšet i během loupeže v Praze. (ArsenalEagle)

Související novinky

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

16.08.2024

Zack Snyder (Muž z oceli) se poslední dobou vehementně snaží dokázat, že stále patří mezi talentované režiséry, nikoliv mezi do sebe zahleděné autory, kteří neví, kdy přestat. Po kontroverzní a… (více)

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama