Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Herec, scenáristka, režisér a producent? Áno náš milovaný trezorový antihrdina a zlolotor v jednom je to najlepšie z filmu Army Of Shit od Zacka Snydera. A tento comedy heist film nám ukázal aký šikovný je tento nemecký multitalent. Je film bomba? Nie, ale je jednoznačne jeden z TOP "feeling good" filmov tohto roka (2021). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní komediálně akční heist movie,kterému ale podráží nohy nedotažený scénář a zbytečně natahovaná stopáž,díky které přijde zhruba v polovině o do té chvíle slušné tempo.První loupež je zábavná,druhá i díky Praze celkem taky,ale po ní přijde (ne)potřebný zvrat,začne se víc kecat a pak už Army of Thieves kulhá na obě nohy a třeba celá ta legenda o Wagnerových trezorech,která je zajímavá,nakonec vyšumí do nikam.Přitom obsazení je fajn (snad s výjimkou hlavního agenta Interpolu,který působí jakoby sem spadl z druhořadé francouzské komedie) a přiznaná béčkovost by vůbec ničemu nevadila...60% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Do scény v náklaďáku to byla milá blbina, pak už jen idiocie. A to mě celkem zamrzelo. co mě také nepotěšilo je šňůra kokotin (př. pan Interpol sebere v Praze někomu Mercedes a jezdí s ním ještě dalších několik dní…). A mimochodem - vzkaz pro Ridley Scotta: takhle nějak se dělá prequel. Ne to co předvedl v Prometheovi… ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Polk.WOW.Polk. Já tady půjdu proti všem! Armáda mrtvých je sračka. Jediné, co tu Snyderovu honitbu za prachama od NETFLIXU zachránilo byla postava kasaře. Ano ten divný skopčák byl jediný, který měl NĚCO. A tady je jeho sólovka, kde se nám představí a já...a já jsem nadšen i okouzlen. Za menší prachy a menší ambice je to lepší heist movie než od Snydera za větší prachy. Mě tahle postava prostě baví. Dokázal bych si představit seriál jen s ním. Ok zbytek ansámblu je nuda. Kromě ehm mega kozatý Ruby. Zbytek mě fakt nebavil a byl totálně béčkový. Matthias má zajimavé nápady a v tomhle filmu jsou. Přidávám jednu hvězdu navíc za Prahu. Takže tohle je to nejlepší ze Snyderverse lupičů a to jen díky jedné postavě. Až mám chuť si pustit celou operu o prstenu od Wagnera. Mein Gott! Hodnocení OST: Hans Zimmer nemusím dát míň než 4/5. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • V 59. minutě, když Dieter (Matthias Schweighöfer) v Praze přechází tramvajové koleje, tak tramvaj po vzdálenější koleji couvá a v následném protipohledu zbytek tramvaje projede po bližší koleji popředu. (Spanker_CZ)
  • Nákladní automobil, kterým ujíždejí z kasina, je těžké, vysoce mobilní univerzální nákladní vozidlo Tatra T815-790R99 38 300 8x8. Tento armádní speciál uveze 21 tun, má výkon 300kw a jede rychlostí až 110 km/h. (xisp)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama