Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

VOD (1)

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (217)

raimi odpad!

všechny recenze uživatele

Nelogická a sterilní kktina. Mainstreamová bastardizace hororu, kdy tvůrci nejdřív prohlížejí v kompu galerie tapet s názvem "horror" a říkají si: "Tak tohle tam dáme a totok taky, a tenhle obrázek je taky cool, šup s tím do filmu.". Takže to pak ve finále vypadá jak kýčovitý omalovánky, jak strašidelnej dům z pouti nepatřičně zasazenej do všedních kulis. Herci jsou do jednoho naprosto příšerní. Ta vykulená mařka v roli matky přehrávala jak o život, Starr zas a znova hraje psychotickýho Homelandera a kudrlinkatej chlapeček, co denně stráví dvě hodiny u kadeřníka, mě neskutečně sral. No a černoška je samozřejmě světice, co kudy chodí myslí jen na klučíkovo dobro, nemá žádnej osobní život, a žije a dýchá jen a pouze pro Kudrlinku. Takže tu opět máme uvědomělou a statečnou single ženu zachraňující dítě z "toxického" rodinného prostředí- zastaralého to bělošského modelu. Meh. Veškerý scény jsou pak jen nahodilý, spousta jich ani nikam nevede a jsou nedořečený. Temná atmosféra se dělá tak, že lidi bydlí v obrovským domě, kterej vypadá jak z muzea, padesát let neupravovanej, okna jsou zatemněný, a svítí se zásadně jen pěti lampičkama porůznu rozmístěnýma po místnosti, aby tam bylo furt pološero. Což je manýra, která mě neskutečně prudí. No, a pointa je prostě srandovní a neuvěřitelná. Ve výsledku jde o vykastrovanej, zwokeizovanej pseudohoror pro mainstreamový publikum. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Z počátku velice dobře vystavěný horor, který se tváří jako klasická lekačka ze strašidelného domu, aby se později ukázalo, že je vše jinak. Vizuálně výborně natočený (práce s kamerou je na hodně vysoké úrovni), ozvučený a hlavně zahraný, který v poslední dvacetiminutovce hodí chybnou výhybku, kterou naruší počáteční kvalitu, ale naštěstí ji úplně nezničí. Překvapivě kvalitní kousek. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Indie horor krížený s príbehom z creepypasty. Horor, ktorý by chcel podobne ako nedávny, skvelý Barbarian stavať na tom, že diváka mätie, nie je úplne zrejmé o čo v príbehu ide a prečo sa postavy chovajú tak divne, a každých cca dvadsať minút poskytne nejakú novú informáciu, ktorou málo uhne inou stranou. Akurátže celé to mätenie je prekuktnuteľné pomerne skoro v polovici filmu, nie úplne to funguje po hororovej stránke a v závere sa Cobweb dopracuje iba k absolútne Béčkovému monster hororu, ktorý vlastne nie je ani veľmi prezieravý, ani inteligentný a vlastne ani dobre napísaný, pretože celé to chovanie postáv sa vlastne nezleje do jednej zmysluplnej skladačky, ale prakticky skončí u toho, že všetci sa chovali divne, pretože sa chovali divne a to je celé. Atmosféricky síce nie zlá, ale nič viac ako obyčajná hororová jednohubka v čase mojho hodnotenia na CSFD rapídne nadhodnotená v červených číslach. CELKOVO: 5/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Do nebes vychvalovaný Mainstream Horor, s děckem v hlavní roli, kde se opět něco skrývá za zdí ? Nechal jsem si to s klidnou hlavou 4 měsíce ujít. Ale jelikož odešlo fialové úložiště do věčných lovišť, nezbývá než sáhnout po něčem, co je v mém trezoru už delší dobu, jako nouzovka, pro případnou katastrofu (vypadnutí internetu) a dal jsem tomuhle dnes večer tedy šanci. A musím říct, že se vůbec nejedná o nudný a předvídatelný strašení s uřvaným dítětem, ale o celkem solidní Horor, který jsem si nakonec dost užil. První hodinka, je taková ta typická ohraná nuda, ale díky skvělé atmosféře, mě to udrželo v napětí a jakmile dojde na Halloweenský podvečer s polívkou plnou jedu na krysy, začíná děsivá, krvavá jízda. Zasloužené čtyři hvězdy. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Můj osobní názor je takovej, že většina hororů co jde a za poslední roky šla do kin je kvalitativně průměrnejch či podprůměrnejch. Jen tu a tam se vyloupne kousek který tohle moje tvrzení vyvrátí. Cobweb mi jen toto moje tvrzení potvrdilo. Určitě se nejedná o žádnej průser o čemž svědčí i zatím celkem slušný hodnocení(66%) za mě to ale žádnej hororovej zázrak není. Podívat se na to dalo ale nebudu patřit k těm kterej by tenhle horor nějak vychvaloval. Za mě to jsou 2hvězdy. Cobweb si ale svý fanoušky určitě najde. Já mezi nimi ale nebudu a víckrát už se k tomuhle filmu ani nemám potřebu vracet. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama