Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhodlaný Nikolas se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy i svůj osud. Domů se vrátí s darem naděje. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

grangerova 

všechny recenze uživatele

Milá vánoční pohádka se sympatickým hlavním hrdinou, excelentní Maggie Smith, roztomilou myší a moc pěkným vizuálem. Zajímalo by mě, jestli tady v Česku konečně pochopíme, že každá vánoční pohádka nemusí nutně obsahovat princezny, prince, čerty a draky a natočíme konečně něco svěžího, nového a aspoň z půlky tak dobrého, jako je Chlapec, kterému říkají Vánoce. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

A je to tady! Vánoční filmy...Huráááá! Ale tohle se nepovedlo. Když i děti poznají, že je něco špatně, tak je to špatné celé! Je to film typu: Děkujeme, vánoční náladička - parádička, ale příští rok a nikdy jindy naneshledanou. Filmu chybí dobrý příběh a podle dětí: Ta víla je nějaká divná. Mě osobně potěšila Mcgonagalová a Horácio Křiklan yep yep yep...A proto ta třetí *!! ()

Reklama

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Nádherný vánoční film od Netflixu s dobrým obsazením. Pokud hledáte nějakou nenáročnou oddechovku pro navození sváteční atmosféry, je Chlapec, kterému říkají Vánoce rozhodně tou pravou volbou. A nemusíte být zrovna děti, film si užijí i dospělí. Ta sněhem pokrytá krajina je jednoduše dokonalá. A má to i značně pohádkovou atmosféru. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a nenáročná rozprávka o origin Vianoc (jedna z ďalších verzií), predovšetkým pre stredne-veľkých divákov. Jednotlivé detaily radšej neriešte, zamerajte sa na tie myšlienky, ktoré sú za príbehom. Kristen Wing vo vedľajšej roli dostane len pár minút, no dokáže ich dobre využiť (opatrovateľku s takým zlým srdcom som už dávnejšie nevidel na filmových plátnach). P.S.: Rozprávku v podaní Maggie Smith by som kedykoľvek vypočul. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Opět potvrzuju, že mě u filmu ovlivnily různý faktory okolo... Zaprvé manželka. Zadruhé děti. Zatřetí rodinná idylka. Začtvrté blížící se čas Vánoc a rozsvícenej stromek u nás v obýváku. Zapáté jsem u toho srkal vřelý kafíčko a soukal do sebe konzervu salka (když nepiju alkohol, je to moje z mnoha dalších vášnivých neřestí). Zašesté jsem měl dovolenou a nikde jsem ráno nevstával. Kolem a kolem za tu celkovou pohodu tu čtvrtou stár přisolím. Jinak čistě průměrná pohádka.  70% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl na základě knihy „Kluk jménem Vánoce“ od britského spisovatele Matta Haiga. (Teres)
  • Natáčení filmu probíhalo v Laponsku, Finsku (Kilpisjärvi), Anglii (Londýn), Slovensku (Vysoké Tatry) a v České republice (Hrad Křivoklát, Středověký skanzen Řepora a Barrandov Studio). (GASTON73)

Reklama

Reklama