Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to dávným milostným dopisem – a vznikl z toho nový vztah. Co má budoucnost přichystaného pro Laru Jean a Petera? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Kouzlo jedničky se poměrně přirozeně napodobit nepovedlo, avšak rozhodně se jedná o lepší film, než jakým byla dvojka. Celkově tak jde o příjemný závěr, sloužící jako rozloučení s našimi oblíbenými postavami. Chemie mezi nimi stále funguje na jedničku, stejně jako soundtrack. Příběh je sice klišoidní, ale aspoň nepůsobí tak moc zbytečně, jako tomu bylo právě u dvojky. Za mě tedy napravení chuti z minula a velice fajn feel good odreagování. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí romantické "dobrodružství" Lary Jean a Petera mi přišlo kvalitativně srovnatelné s prvním i druhým dílem, a proto film hodnotím průměrnými, ale i tak solidními třemi hvězdičkami. Oceňuji, že obě hlavní postavy jednaly normálně a uvěřitelně, a že tam netropily vyhrocené scény, nýbrž se snažily se navzájem pochopit, hledat kompromisy a nenutit toho druhého k rozhodnutí dle vlastních potřeb. Trochu mi vadila scéna z večírku se sólo tanečky, zároveň mi linie o zamilované Kitty přišla vcelku zbytečná. Ve výsledku jde o nenáročnou a civilně zahranou jednohubku o lásce, rodinných vztazích a dospívání. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem měl hodně za trest. Nejsledovanější na českém Netflixu. To teda potěš koště. První díl jsem měl sice uložený v seznamu, že jde o romanťárnu v červených číslech, ale po tomhle díle jsem jedničku okamžitě ze seznamu smazal. Ošklivé holky, zápletka na pětiminutové řešení v prvním díle prciček (vztah na dálku) a jinak už vůůůůůůůbec nic. Ač fanoušek rocku a metalu, musím přiznat, že jediné, kdy mě film malilinko potěšil, bylo, když zazněli Spice girls (asi to bylo tím, že jsem si představil ty pěkné holky oproti hrdinkám filmu) a Oasis. Ale to byla dohromady ani ne jedna minuta. Jak jsem nabízel manželce, radši bych se hodinu díval na video s nahým Zacem Efronem, než toto. Bohužel jsme to dokoukali a Zac se neobjevil. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série je taková dá se říct vyvážená první díl byl nejlepší za mě 4 hvězdy 2 díl byl slabota 2 hvězdy a tohle něco mezi těma dvěma tak, že spíše střed 3 hvězdy podobně jako v druhém díle to zde zachraňuje konec. Ačkoliv Lara Jean dospěla pořád je to naivní blbka a Peter je pořád stejný tak že vývoj postav na bodě nula. ubylo zde romantiky není zde ani jedna romantická scéna a příběh by se dal popsat slovy jdu na jednu školu pak si to rozmyslím jdu na jinou školu Peterovi se to nelíbí rozejdu se s ním vrátím se k němu jsem spokojená. Holky a ženy to nejspíše ocení více (neurážím) 60 procent ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem to podle ohlasů čekala horší. Je to zase jak z cukrkandlu, všude jednorožci, pak malej mráček, a pak zase prděj duhu. Co se mi teda líbilo, tak to co prováděla Lana Condor alias Lara Jean s obličejem, když od ní po maturitním večírku odcházel Peter - tam jsem jí fakt věřila to: wtf, co se to tu teď odehrálo? Btw: Peterův otec mi celou dobu přišel jak čerstvě propuštěnej úchylák. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 15. července do 20. srpna 2019. Točilo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a v Soulu (Jižní Korea). (BMW12)
  • Ve scéně, kdy si jde malá Lara Jean (Momona Tamada) převzít ocenění, můžeme vidět autorku knižní předlohy (Jenny Han) v roli ředitelky školy. (Veeria)
  • Film sa mierne odlišuje od knižnej predlohy. Nespomína sa tu napr. Trinina (Sarayu Blue) rozlúčka so slobodou, prázdniny pri mori, atď. (barborasara)

Reklama

Reklama