Reklama

Reklama

Mapa dokonalých maličkostí

  • USA The Map of Tiny Perfect Things
Trailer 1

Dva adolescenti uvíznou v časové smyčce. On se z ní chce dostat ven, ona chce zůstat. Šanci mají, pouze když společně najdou malé, přehlédnutelné okamžiky a odhalí jejich význam v monotonii života. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (50)

anderson 

všechny recenze uživatele

To, že AMAZON pomohol v súčasnosti na svetlo sveta celkom triezvemu filmu je potrebné oceniť. Tínedžerská romantika v tieni časovej slučky vo mne evokovala návrat do ôsmej dekády minulého storočia. S námetom sa dalo vyhrať aj nápaditejším spôsobom, ale tá poldruhahodinka ubehla ako voda a nezanechala vo mne žiadnu pachuť z mimóznych podprahových vnemov alebo pocit premárneného času. A nápad s "dokonalými maličkosťami" bol v základe veľmi príjemný. Za štyri Newtonky. (16.8.2021) ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Při sledování téhle časové smyčky jsem měl pocit, jako bych se propadl tak o deset let zpátky v čase a říkal si, jaká je škoda, že se už takovéhle filmy moc netočí a nebo jsem na ně jen přestal koukat? S naleštěným Palm Springs bych to úplně nesrovnával, spíš s takovou Juno, Away We Go nebo Nick and Norah's Infinite Playlist. ()

Reklama

Brooks 

všechny recenze uživatele

Nič originálne v rámci tohto až na kosť ohlodaného subžánru tu nie je, ale sympatie ústrednej dvojice, triezve poňatie samotnej časovej slučky, uveriteľne vložené dramatické momenty, melancholická atmosféra a predovšetkým veľmi pekne vymyslený záver vznik tohto filmu bez problémov obhájili. Fajn oddychovka. ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele

Ono není tak těžké mě obšťastnit filmem. Stačí pindající teenageři, časová smyčka, metafyzické bláboly, plky o životě, pár nepřesných odkazů na skutečnou fyziku, možná nějaký ten sebereferenční humor a především odkazy na Doctora Who, a jsem v kolenou. Proto bych prosil v těchhle pokusech pokračovat dál, dokud se nepovede dalšímu padesátiletému boomerovi pro mě nepochopitelně výborně napojenému na mladší generace napsat opravdu parádní scénář, který bude perfektně zpracován a já ho budu bezmezně milovat i po dvacátém rewatchi. Tohle prostě není ono. Palm Springs bylo mnohem blíž. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Takze tema dna,ktory sa stale dookola opakuje,nie je nic nove,ale aj napriek tomu sa mi tento film zdal iny od ostatnych s touto tematikou,malo to hlavu i patu,bolo to inteligentne aj s troskou romantiky ci dojatia,pacil sa mi aj sympaticky vyber hercov,hlavne Kathryn Newton mam v laske,takze urcite to bude pre niektorych divakov nuda,ale mna take nieco vie oslovit a nuti ma to sa zamyslat nad roznymi vecami,jednoducho clovek si pri tom vela uvedomi...:-) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama