Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Deväť ludí sa prihlasilo na 10-dňový pobyt v tajomnom Tranquillium House rezorte, ktorý vedie tajomná Masha (Nicole Kidman). Pobyt sľubuje úplnú transformáciu života. Každým dňom sa však na povrch dostávajú tajomstvá nielen o hosťoch, ale aj o tajomnej Mashi. (tahir)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (33)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Overcasted! Mizerná předloha od Liane Moriarty se tu díky vysokým produkčním hodnotám tváří jako seriál dekády. O to víc se ale po slibným úvodu skví matná pointa a nedotažený charaktery, který nejsou dostatečně sympatický na to, abyste si s nima ten trip dali s chutí. Michael Shannon je tu ale výtečnej. Jako vždycky všude. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

celkem chápu,že Nine Perfect Strangers hodně lidem nesedly.Tempo je spíš pomalejší,docela dlouho není moc jasné o co jde a kam se to celé bude ubírat a navíc je tu ještě onen lehce mysteriózní prvek.Já se nicméně bavil celou dobu,bavilo mě odkrývání všech těch kostlivců místního osazenstva i finální poznání,že je to celé primárně o bolesti a ztrátě,se kterou se každý (ne)vyrovnává po svém.Z obsazení je nejpříjemnějším překvapením Melissa McCarthy,pro kterou je to nejlepší role za celou její dosavadní kariéru a pak Samara Weaving,která je tu obsazená proti typu co běžně hraje a svojí instagramovou celebritu si dost užívá...70% ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Až na nechutně zbotoxovanou Kidmanku, která prostě už moc nezahraje, super casting, a to jakože moc, rozjezd víc než slibný, jen škoda, že se to v půlce začne lámat v celkem plochou banalitu, která vytasí jeden slabší twist a nijaký závěr. Sedmilhářky jsou někde úplně jinde. Škoda, ale i tak se na to příjemně koukalo. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Asi je to tím, že mám veliké výhrady k celkovému vyznění příběhu...Já moc nevěřím na všechny ty "zaručené" návody, jak změnit svůj život k lepšímu, a "kontrolované" užívání drog mi připadá více než riskantní. K mé smůle se zde s nadsázkou pracuje velice ledabyle a štve mě, že většina postav je tak zkarikovaná, že tam tu původní lidskou bytost jen těžce hledám. A to se někteří herci, sakra, snažili. No a na konec ještě přihodím Nicole Kidman, jejíž mrtvý výraz a vzhled špatně nalíčeného transvestity mě po celou dobu strašně rušili. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě ještě před začákem seriálu se okolo něj, a hlavně okolo Kidman rozjelo docela velká halo, že jaká to bude jízda, nejlepší role kariéry.... No nic z toho se nedostavilo. Člověk si první díly říká, že se to přece musí nějak rozjet, že to nebude jen o tom, že ti lidi maj nějaký problém, který většinou není moc zajímavý, a že výsledkem bude nějakého jeho vyřešení... No a ono to o tom fakt je, a kolikrát se ten problém ani pořádně nevyřešil. Kidman a její role nejsou ničím novým, její výkon sice nijak neurazí, ale zároveň to není nic, za co by měla sbírat hromady ocenění. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama