Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Za mě ano z těch komedií z poslední doby nejlepší z tvorby Netflixu zlatý klenot dokonce. Má to sympatické postavy dobrý děj a je to vtipné plusové body navíc za absenci fekálních scén (je zde jen jedna scéna kdy mimino počurá otce, ale má tak minutu) což je v dnešní době snad zázrak. Mínus pouze za feminismus nevím jestli je to trend dávat do komedií neschopné chlapy nebo někomu to přijde vtipné, ale mě ne. Jinak překvapivě na americkou komedií zde není moc černých (tuším tak dva ) a dokonce se dostalo i na Asiatku otázka je co na to teroristická BLM?. P.s. to s tím koncertem si mohly odpustit ne každý koncert přitahuje smažky a podobný lidský odpad. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tato rodinná komedie nám ukazuje pěknou ukázku rozmazlených děcek, které si ničeho neváží, ani svých rodičů a ani jejich majetku. Nápad scénáře je dobrý, rodiče dají dětem jeden den, kdy jim na vše řeknou ano, ale každý normální člověk by tohle nikdy nepodstoupil, jelikož z toho, co se tam dělo (respektive z věcí které si děti vymyslely) jsem měl husí kůži a noční můry dalších pár dní po shlédnutí. Za těch necelých 86 minut jsem se zasmál možná tak jednou, a to byl ještě nucený smích v kolektivu.... Nedokážu si představit, že bych tento film mohl doporučit, nebo hodnotit lépe než 3/10. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Miluju vůni limči po ránu!" Vypne-li člověk při sledování Yes Day mozek, stále bude mít pocit, že sleduje plochý a prvoplánový film, který se snaží být cool, ale zároveň nedostatečně využívá námětu, ze kterého se určitě dalo vytřískat více. Vedle toho se člověk usvědčí v tom, že život bez dětí - byť pro někoho možná prázdný - má své výhody. Jennifer Garner i Édgar Ramírez jsou běžně fajn herci, ale zde nemají co hrát. P.S. Proč museli do filmu cpát zbytečnou scénu s umělými ptáky?! ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Za mě je tohle skvělá komedie ze které od smíchu rozbolí bránice. Alespoň u mě to tak bylo. Film mě oslovil už v prvních minutách a já nelituju jeho shlédnutí, takhle výborně jsem se už dlouho u nějakého filmového počinu nepobavila. Rozhodně souhlasím s tím, že tohle by se asi normálně nestalo nebo by to musela být pořádně střeštěná rodina, ale i tak. Komedie má především pobavit a přinejmenším za mě tohle stoprocentně splnila. Naprosto nepředvídatelné situace, kdy předem nevíte, co si zase ty děti vymyslí, jenom podtrhují můj celkový zážitek. Takže za mě rozhodně ano, je jenom na vás, jaký si na tohle dílo Netflixu uděláte názor. ()

Desmond04 

všechny recenze uživatele

O krapet horší než Yes Man s Jimem Carreyem, ale přesto příjemné překvapení. Ne moc trapné, ne moc infantilní...Rodina Torresových je až na některé členy (sorry Jennifer) velmi sympatická a jejich eskapády dokážou na požadovaných 90 minut pobavit. Musím souhlasit s kolegy níže, že dobře si vedou také vedlejších charaktery - Arturo Castro jako policista nebo tělocvikář. Pokud hledáte na nedělní odpoledne pohodovou rodinnou komedii, tímto výběrem neprohloupíte. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama