Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Miluju vůni limči po ránu!" Vypne-li člověk při sledování Yes Day mozek, stále bude mít pocit, že sleduje plochý a prvoplánový film, který se snaží být cool, ale zároveň nedostatečně využívá námětu, ze kterého se určitě dalo vytřískat více. Vedle toho se člověk usvědčí v tom, že život bez dětí - byť pro někoho možná prázdný - má své výhody. Jennifer Garner i Édgar Ramírez jsou běžně fajn herci, ale zde nemají co hrát. P.S. Proč museli do filmu cpát zbytečnou scénu s umělými ptáky?! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na Netflix poměry rodinných komedií je to fajn zábava s pěkným nápadem, u které jsem měl úsměv vykouzlen od začátku do konce. Na Jennifer Garner a Jennu Ortegu se moc hezky dívá a ten nápad, kdy rodiče musí na vše odpovídat Ano je poměrně fresh. Vtipné jsou vedlejší postavy ( policista, tělocvikář s kroketama a sanitářka) dobře film utíká, některé scény jsou vyloženě cool ( Párty v baráku). Pro Komedie mám slabost, zasmál jsem se víc než jsem čekal, takže mile rád nadhodnotím. S Instant Family asi nejvíc feel good rodinné komedie poslední doby. 7/10. ()

Reklama

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Film by se dal okomentovat a shrnout jedním jediným slovem a to je klišé. Ale aby to nebylo tak krátké, rozvedu to na předvídatelné klišé, trapné klišé, opravdu ne vtipné klišé a nudné klišé. Film i přes veškerou svou snahu opravdu nesrší humorem (všeho všudy jsem se jednou pousmála), vleče se a v závěru se dočkáme jen jednoho silnějšího okamžiku, díky němuž nedávám odpad! Tohle se prostě nepovedlo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o původní Netflix film, tak je to vcelku příjemná a vtipní rodinná komedie, kterou jsem si užila. Bavilo mě to, zasmála jsem se, herecky je to fajn. Vyloženě tam nejsou žádné trapné scénky nebo vtipy. Navíc bych mu dala nálepku jako opravdový rodinný film, který si užijou nejen rodiče, ale i ti nejmenší. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tato rodinná komedie nám ukazuje pěknou ukázku rozmazlených děcek, které si ničeho neváží, ani svých rodičů a ani jejich majetku. Nápad scénáře je dobrý, rodiče dají dětem jeden den, kdy jim na vše řeknou ano, ale každý normální člověk by tohle nikdy nepodstoupil, jelikož z toho, co se tam dělo (respektive z věcí které si děti vymyslely) jsem měl husí kůži a noční můry dalších pár dní po shlédnutí. Za těch necelých 86 minut jsem se zasmál možná tak jednou, a to byl ještě nucený smích v kolektivu.... Nedokážu si představit, že bych tento film mohl doporučit, nebo hodnotit lépe než 3/10. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama