Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Ako to dopadne keď si stereotypní rodičia povedia že budú jeden deň hovoriť na všetko áno? Presne tak na hovno ako je tento film. Dobre, fajn, nejdem hneď zo začiatku hejtiť. Nebolo to nejaké výrazne utrpenie, predsa len je to klasický nudný rodinný film. Dobre dosť bolo pozitív. Zo začiatku sa pozeráme na klasické rodinné trable, ktoré vyvrcholí rodičovskou návštevou v škole. Tam v jedálni stretnú týpka, ktorý má chrup ako žralok biely a ten im dá skvelú radu vďaka, ktorej sa začne tá ,,sranda". Potom sa ešte deti pohádajú s matkou a môžeme sa posunúť ďalej. Potom im už deti dávajú strašne ťažké úlohy. Otrasná zápletka s ešte horšími hereckými  výkonmi. Kamera sa občas pohybuje len tak a detský herci boli takí akí celá táto sRačka. Netflix je proste už raz taký... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Za mě ano z těch komedií z poslední doby nejlepší z tvorby Netflixu zlatý klenot dokonce. Má to sympatické postavy dobrý děj a je to vtipné plusové body navíc za absenci fekálních scén (je zde jen jedna scéna kdy mimino počurá otce, ale má tak minutu) což je v dnešní době snad zázrak. Mínus pouze za feminismus nevím jestli je to trend dávat do komedií neschopné chlapy nebo někomu to přijde vtipné, ale mě ne. Jinak překvapivě na americkou komedií zde není moc černých (tuším tak dva ) a dokonce se dostalo i na Asiatku otázka je co na to teroristická BLM?. P.s. to s tím koncertem si mohly odpustit ne každý koncert přitahuje smažky a podobný lidský odpad. ()

Reklama

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Stačil mi název filmu a bylo jasné, že si ho hned pustím. Bohužel to nenaplnilo svůj potenciál a tak jsme sklouzli k tuctové americké rodinné komedii, ve které však vše aspoň do poloviny vypadalo, že opravdu překvapí. Největším problémem je asi rychlost jak se věci mění. Film začne a z ničeho nic už je tu Yes day, čekal jsem, že k tomu bude trochu delší předehra. Naštěstí to nebylo vůbec na škodu. Vlastně právě naopak najednou je z filmu neuvěřitelně vtipná komedie utržená ze řetězu. Možná však tvůrcům došli nápady a tak Yes day velmi brzy "skončil". Jasně nějaký zádrhel jsem čekal, ale aspoň z mého pohledu přišel velmi brzy. Po polovině snímku tak už akorát sledujeme to co jsme viděli už tisíckrát. Nesouhlas dětí s rodiči aby si nakonec uvědomili, že ty rodiče nejsou jen tak pro nic za nic. Jsem si však téměř na sto procent jistý, že pokud by tento snímek běžel v televizi, když jsem byl malý určitě by se z něho stal můj oblíbený film, jelikož bych dnes pro mě nedokonalosti přehlédl. Bohužel dítě už nejsem a tak hodnotím pouze třemi hvězdičkami, které však nejsou pro snímek ostudou. Na film se klidně při líném dopoledni nebo uvolněném večeru znovu podívám a vtipné je jak začátek trefně vystihuje mou rodinou pozici jakožto rodiče. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie ze světa, který nemá s realitou nic společného. Navíc taková divně rozlítaná, což může být dané knižní předlohou, každopádně groteskní vedlejší postavy jsou naprosto WTF; a když měla zápletka vrcholit, tak to na mě nějak přestalo fungovat. Možná proto, že super mega cool hudební festival si představuju jinak než tvůrci Yes Daye:) A to mi věřte, že Jenn Garner mám rád od Alias až po Juno - to prosím neberte z hlediska času (to jsem vážně tak starý? :D ), ale žánrového rozpětí. Ke konci už toho prostě bylo moc, a kardinálně z toho trčela snaha hlavně neukázat nic, co by nebylo jak z cukrkandlu. Prostě bullshit na bullshit, a ne, nejsem ochotný to vykšeftovat za příhodné poučení pro moje vlastní děti, že mít za někoho zodpovědnost může znamenat, že z vás bude mít pocit, jak šíleně ho omezujete;) No a hraje tam Jenna Ortega, což ruku na srdce, je pravděpodobně - pokud Vám film nevybraly děti - hlavní důvod, proč se díváte:) K tomu se dá dodat jen to, že obdivuju práci maskérů, protože bych nikdy neřekl, že mezi tímhle a Wednesday uplynul pouhý jeden rok. Ale zpět k věci, jelikož jsem ani o paní jménem H.E.R. až do tohohle filmu nikdy neslyšel, vidím to tak na 50%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velmi nenáročná komedie, jako stvořená pro Netflix s hlavní hereckou dvojicí, kterou zrovna dvakrát nemusím. Bohužel mám i tentokrát pocit, že by tenhle kousek do kin jít nemohl a je z něj cítit taková ta pachuť videofilmu. Ale barevná paleta a filtr se to celkem snaží maskovat a jako taková jednoduchá podívaná to celkem obstojně funguje. Několikrát jsem měl vyloženě facepalm, ale naštěstí to moc bolestivé nebylo. PS : Yes Man je pochopitelně o 1000 procent lepší...55% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama