Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborne mysteriózne zahrané a vynikajúce rozuzlenie. To je to pozitívne, čo na diváka čaká. Škoda len, že to nebol nejaký film do dvoch hodín, pretože šesť častí je zbytočne zaťažené balastom červenej knižnice. Len málo chýbalo do dokonalosti a predsa tu niečo zásadné chýbalo. Ako nápad ale hodnotím veľmi dobre. 70% určite, možno neskôr viac. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Věčná škoda, že první čtyři díly občas připomínají cosi od Rosamundy a toho tajemna je poskrovnu. Teprve v páté a hlavně popslední epizodě se konečně začínají obracet karty do té doby zakryté. Samozřejmě, že ten šestý díl je TOP a vysvětluje vše, čemu jsme zatím nerozuměli. Moc hezky to Rob vykombinoval! ()

Reklama

Argondia 

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka! Už dychtivě sháním knižní předlohu a tuhle lahůdku budu chtít vidět znovu! Chválím herce,  tajemnou mrazivou atmosféru, kameru a barvy, hudbu, stupňované napětí a originální,  překvapivé rozuzlení. Geniálně zachycená témata lucidního snění a astrálního cestování. Za mě jednička s hvězdičkou, třikrát podtržená! ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

První díly této mini série jsem příběh považoval za typický thriller, který zaujme maximálně dámské publikum, ale pak se to (asi od 5 dílu) celkem zvrhlo a najednou se změnil žánr celého příběhu a já jen seděl a nechápal jsem. Když si ale zachováte otevřenou mysl (ano, zní to jako klišé), tak vás to nemůže nechat chladným. A finále tomu nasadilo korunu. Za mě to není na pět hvězd, jelikož jsem obdobnou změnu žánru nečekal a trochu jsem doufal, že se to bude držet u země, přesto to doporučím všem. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Možno človek, ktorý vedľa vás spí nie je ten, ktorého dlhé roky poznáte a má byť vašou najbližšou osobou. A jeho pravá tvár sa ukáže, až keď bude pre vás neskoro. Zahrávať sa ľudskými dušami sa nevypláca. Je to tá najvyššia hra zo všetkých hier. No je tu podaná veľmi komorným spôsobom, ktorý si vyžaduje vašu 100 % sústredenosť. Seriál, ktorý je určený skôr pre ženy, kvôli jeho silnému vzťahovému prepojeniu medzi hlavnými postavami,  no jemný sci-fi podmaz ho otvára aj pre nás mužov. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama