Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná jednohubka. První 2 díly mě celkem nudily byly dost rozvláčné. Trojka to rozjela a konečně mě to začalo bavit. Sice jsem musela držet svou představivost na uzdě, abych moc nepřemýšlela o tom, co bude potom...A konec byl pro mě příjemné překvapení i když v jednom filmu už jsem to viděla a bylo to daleko víc creepy (Klíč s Kate Hudson). Za mě 70% ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Nejvíc to připomínalo takové ty srdceryvné románky, kdy šílená hrdinka zavřená ve věži brání už jen svou existencí vznikající lásce tam venku. I tak ale byly všechny ústřední vztahy tak podivný, že pochybuji o tom, že by je chtěl někdo rozvíjet a cítil k jejich protagonistům něco jiného než pachuť, Závěr měl umožnit zřejmě možnost další série, protože jinak nelogické tupé chování Luisy hraničilo až s demencí. Zkrátka celkem zajímavý námět, překvapivý konec, ale ten scénář měl být vypilovanější. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čtyři díly je to průměrná vztahovka o milostném trojúhelníku,přičemž minimálně jeden (možná víc) lidí v rámci tohoto geometrického útvaru je magor.Během těch čtyř dílů,nicméně BHE nabídne pár momentů a otázek,které udrží pozornost a zvědavost do posledních dvou epizod.A tam se pak ukáže,že někdo z těch tří není magor,ale Doctor Strange (což není spoiler a dá se to odhadnout už epizodu předem) a vše doběhne do poměrně evil crazy finále.BTW,finální zvrat mě napadnul poměrně dlouho dopředu,ale přišel mi natolik nepravděpodobný,že sem tu myšlenku rychle zaplašil.Souhlasím s uživatelem J*A*S*M,že je velká škoda,že celá tahle série nebyla uchopena tak aby působila soudržněji a ne jako dva úplně rozdílné seriály...60% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nenápadná mysteriózní minisérie se velmi rychle dostala do české TOP 10 na Netflixu, tudíž neunikla mnohým uživatelům. Já si pořady ke sledování na základě tohoto výběru vůbec nehledám, mí známí ovšem ano a právě díky nim jsem se k Behind Her Eyes dostal. Dlouhou dobu jsem absolutně netušil, co si o seriálu myslet a jediná pozitiva bohužel šla k atraktivitě Eve Hewson. Zvraty ve druhé polovině seriálu si ale přeci jen připoutaly mou pozornost a jelikož jsem milovníkem mindfucků a plotwistů, tak nemohu zahnat Ví o tobě do průměru. [viděno na Netflixu] ()

Addam 

všechny recenze uživatele

Za mě super. Ze začátku spíše pomalejší rozjezd, ale vzhledem k tomu, že miluju mysteriózní žánry, tak jsem vydržel a závěr byl opravdu nečekaný. Není to na 5* ale když tady vidím ty hodnocení, tak tomu chci trochu pomoct. Za mě škoda, aby ten seriál zapadl. Obsazení super, není to ani zbytečně natahované a konečné rozuzlení mi rozhodně nepřijde nějak tuctové. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama