Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Kienast 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasický milostný trojúhelník se zhrzenou manželkou, která se bude mstít. Jenže je v tom víc o dost víc a mě potěšilo to sci-fi mystery, které jsem jinde neviděl a oceňuji závěr, který se vyhýbá klišé, které jsem očekával. Takže za mě překvapivé a skvěle zahrané drama se špetkou mysteriózna. 7/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komorný, tak trochu ťažko zaraditeľný seriál, pretože už len popis kombinácie žánrov je určitým spoilerom. Najlepšie vopred nič nečítať, v čom som osobne urobil chybu, ale našťastie som sa nedozvedel všetko. Seriál skvele graduje, ale pozor, nie je to ten prípad, kedy je každá epizóda lepšia než tá predchádzajúca, tu ide skôr o vyhodenie výhybky niekde v dvoch tretinách deja. Hereckému ansámblu dominuje Eve Hewson, Simona Brown taktiež odvádza skvelú robotu a nakoniec som prišiel na chuť aj Tomovi Batemanovi. No a Robert Aramayo je už dnes Elrond, takže asi ním bude už navždy, aj takto spätne. I keď všetko do seba logicky zapadlo, druhá séria by nemusela byť vôbec od veci, ale mohlo by ísť aj o prúser... ()

Reklama

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Pomalejší, ale každým dílem se zvedá zvědavost co z toho bude. Ideální počet epizod a ta poslední totální zvrat ve všem. +++ SPOILER 20ti slovy: Chlap se převtělí do ženské a pak do další, aby mohl prcat s jiným chlapem. Vše mezitím je mix dramatu a mysteriózní atmosféry. ()

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY! V pláne som mal iné minisérie, ale kamoškin komentár k Behind Her Eyes na fb ma zaujal. A reku, keď to má iba 6 častí, skúsim. Chyba! Ale pekne postupne. Úvodné pomalé a rozťahané dve časti, ktoré vás pomaly zoznamujú s akýmsi telenovelovským milostným trojuholníkom(vôbec nefunguje chémia medzi hercami)  v pozadí psychiatrickej ambulancie, zneli príliš lacno a tak rýchlokvasovo alá menej známe veci na Netflixe. Neskôr som predsa len už bol zvedavý, ako celý tento divný trojuholník dopadne, aké tajomstvo odkrýva minulosť podivného manželského páru. Tretia a štvrtá časť boli veruže lepšie, zvažoval som 3 hviezdičky, ale keď prišla piata časť a absolútna zmena žánru seriálu, plus teda totálny úlet o astrálnom cestovaní a zamenení identít. Sorry, chce sa mi grcať. Občas nevadí mindfuck rozuzlenie deja, ale toto bolo príliš (nie, sci-fi a fantasy žánre až tak rád nemám), nevedel som, či sa smiať alebo plakať. A už to vyzeralo tak nádejne od tretej časti a potom to tvorcovia celé totálne sprznili.   P.S.1: Hlavný hrdina v podaní Toma Batemana (moje prvé stretnutie s týmto hercom) bol totálne odpudivý, nesympatický, doslova liezol človeku na nervy....   P.S.2: Ponaučenie z tejto nevydarenej minisérie: Nikdy never feťákovi a kamoškinmu vkusu :D :D :D ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Proč proboha někdo přeloží snímek nazvaný v originále Behind her eyes (i kdyby se tím myslelo jenom "Za jejími zády", ale tady to může mít milion dalších symbolik) jako "Ví o tobě" (přičemž kdyby se tím původním myslelo jenom ono "za jejími zády", tak "ví o tobě" divákovi tak trošku prozradí zápletku ne - byť teda tady u té fantasmagorie teda naštěstí ne). ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama