Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

DILLEN 

všechny recenze uživatele

Zhodnotil by som to tak, že je to kvalitný slowburn, ktorý dokáže veľmi dobre udržať pozornosť diváka a divák chce za každým vedieť čo bude ďalej. Postavy sú zo začiatku nenápadné, no časom som si ich obľúbil a povedal že vybrali sympatické postavy čo je pri filmoch/seriáloch veľmi dôležité. Čo sa týka konca, na ktorý som najviac čakal, nakoľko sa pri tomto seriály veľakrát hovorilo o konci tak pre mňa bol koniec naozaj zlý a ostal som pomerne sklamaný. Môžem povedať za mňa, že koniec mi "pokazil", celý seriál, ale cez to všetko dávam tomu štyri hviezdy, lebo ako som spomenul je to kvalitný slowburn s veľmi prekvapujúcim koncom no nie až tak očakávaným. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Nejvíc to připomínalo takové ty srdceryvné románky, kdy šílená hrdinka zavřená ve věži brání už jen svou existencí vznikající lásce tam venku. I tak ale byly všechny ústřední vztahy tak podivný, že pochybuji o tom, že by je chtěl někdo rozvíjet a cítil k jejich protagonistům něco jiného než pachuť, Závěr měl umožnit zřejmě možnost další série, protože jinak nelogické tupé chování Luisy hraničilo až s demencí. Zkrátka celkem zajímavý námět, překvapivý konec, ale ten scénář měl být vypilovanější. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Věčná škoda, že první čtyři díly občas připomínají cosi od Rosamundy a toho tajemna je poskrovnu. Teprve v páté a hlavně popslední epizodě se konečně začínají obracet karty do té doby zakryté. Samozřejmě, že ten šestý díl je TOP a vysvětluje vše, čemu jsme zatím nerozuměli. Moc hezky to Rob vykombinoval! ()

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY! V pláne som mal iné minisérie, ale kamoškin komentár k Behind Her Eyes na fb ma zaujal. A reku, keď to má iba 6 častí, skúsim. Chyba! Ale pekne postupne. Úvodné pomalé a rozťahané dve časti, ktoré vás pomaly zoznamujú s akýmsi telenovelovským milostným trojuholníkom(vôbec nefunguje chémia medzi hercami)  v pozadí psychiatrickej ambulancie, zneli príliš lacno a tak rýchlokvasovo alá menej známe veci na Netflixe. Neskôr som predsa len už bol zvedavý, ako celý tento divný trojuholník dopadne, aké tajomstvo odkrýva minulosť podivného manželského páru. Tretia a štvrtá časť boli veruže lepšie, zvažoval som 3 hviezdičky, ale keď prišla piata časť a absolútna zmena žánru seriálu, plus teda totálny úlet o astrálnom cestovaní a zamenení identít. Sorry, chce sa mi grcať. Občas nevadí mindfuck rozuzlenie deja, ale toto bolo príliš (nie, sci-fi a fantasy žánre až tak rád nemám), nevedel som, či sa smiať alebo plakať. A už to vyzeralo tak nádejne od tretej časti a potom to tvorcovia celé totálne sprznili.   P.S.1: Hlavný hrdina v podaní Toma Batemana (moje prvé stretnutie s týmto hercom) bol totálne odpudivý, nesympatický, doslova liezol človeku na nervy....   P.S.2: Ponaučenie z tejto nevydarenej minisérie: Nikdy never feťákovi a kamoškinmu vkusu :D :D :D ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY! NEČÍST, POKUD JSTE NEVIDĚLI. Věřila jsem, že mě čeká inteligentní psychologický thriller s mindfuck rozuzlením. Ano, to mindfuck rozuzlení se konalo, ale bez všeho ostatního. Bohužel si tím tvůrci trochu podřezali větev, protože hlavně ono rozuzlení nedává příliš smysl.Ok, kdybych si připustila, že astrální cestování a něco jako výměna těl existuje - jakto, že Rob (v těle Adele) znal detaily bytu Louise? Nebo se jednalo jen další lež z jeho úst? A jakto, že Louise se naučila cestovat až postupem času poté, co začala opakovat onen pochybný proces (k tomu se taky dostanu) a Rob to zvládl hned napoprvé? Mimochodem kdybyste to nevěděli, když nemůžete usnout, stačí si spočítat prsty na ruce a hned usnete, klidně i ve stoje :))))) Celkově ono pochybné "spočítej si prsty, podívej se na hodiny, představ si dveře" bylo dost úsměvné. A konec... proč Louise jednoduše nepoprosila taxikáře o pomoc, co by vyřešila tím, že astrálně cestovala k Adele? Chtěla se na ni při umírání dívat?:D U toho finále už jsem se opravdu chytala za hlavu. Celkem mě to mrzí, protože jinak mě děj chytnul hned od začátku, herečka Adele byla výborná, atmosféra správně mysteriózní. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama