Reklama

Reklama

Shookum Hills

  • USA The Devil Below
Trailer 1

Obsahy(1)

Shookum Hills bolo banícke mestečko, ktoré kvôli nehostinným podmienkam zaniklo. Partia vedcov sa sem vydáva, aby zistila, čo sa na tomto mieste odohralo a čo tu spôsobuje nevídané prírodné úkazy. Čakajú ich ale desivejšie objavy, než aké pred príchodom očakávali. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nečekejte žádnou extra akci, gore ani kvanta krve. Monstra se tam taky moc neukazují a něco nechávají tvůrci na divákově fantazii(což není na škodu). Zkrátka a dobře od tohoto filmu toho raději moc nečekejte a pak je tu naděje, že si ho užijete. Shookum Hills je takovej nenáročnej monster horor od režiséra Chernobyl Diaries(2012). S hodnocením to mám něco mezi 2-3hvězdami. Kdyby to šlo dám 2,5hvězdy. Nejde to a tak volím slabší 3hvězdy. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatický, malý "creature feature" od režiséra podceňovaných "Chernobyl Diaries". Neuškodilo by mu síce, keby bol kratší a svižnejší, aj keď chápem, že sa v tomto prípade pokúsili o akýsi vážnejší prístup. Celkom to ale nevyšlo a zbytočne sa to bije s častými, trápne vyznievajúcimi klišé momentami. Spomenul som si pri tom na prehliadaný 80´s počin "The Boogens". ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Úplně srandovně připitomělé monster béčko o příšerách v opuštěných uhelných dolech. Musím mít opravdu hodně rád monster béčka, abych tomuhle dal aspoň ty dvě slabé hvězdy. Nejvíc o filmu vypovídá scéna, kdy dva hrdinové - paralyzovaní a ochromení příšeráckým jedem - stráví asi pět minut stopáže tím, že se centimetr po centimetru, milimetr po milimetru sápou po granátu ... načež ten granát použijou, zvednou se a bez známek jakýchkoli fyzických potíží vezmou do zaječích. Srandovní je i design monster i repliky, co postavy občas s vážnou tváří vypouštějí z úst. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další báchorka o tom, že když se dostatečně dlouho kutá, může z podzemí vylézt něco nepěkného. V tomto případě se k jámě vydává skupinka geologů vedená sličnou průvodkyní. Jedním slovem TMA. Pokaždé, když se něco děje, tak se setmí a není nic vidět. Obraz sice občas přejde do šera, ale to se pak zase zblázní kamera. Já chápu, že podzemní rasa asi nebude velkým fanouškem světla, ale čeho je moc toho je příliš. Když nemám dostatečný rozpočet a nedokážu si poradit jinak, tak to prostě netočím. Korunu tomu všemu pak nasazuje finále, které sice je relativně osvětlené, ale prozměnu neskutečně rozostřené, takže je zase vidět kulový. 15% za to, že je Alicia Sanz krásná. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Shookum Hills bolo banícke mestečko, ktoré kvôli nehostinným podmienkam zaniklo. Partia vedcov sa sem vydáva, aby zistila, čo sa na tomto mieste odohralo a čo spôsobuje nevídané prírodné úkazy na tomto mieste. Čakajú ich ale desivejšie objavy, než aké pred príchodom očakávali. - Režisér si dal po slušnom horore Chernobyl Diaries deväť rokov prestávku, ale mám pocit, že ju velmi nezúžitkoval. Shookum Hills je akýmsi mixom Wrong Turn, The Hills Have Eyes, The Descent a Stranger Things, ale ani jednému z týchto projektov sa ani zďaleka nevyrovná. Celý čas som mal pocit, ako keby režisér nevedel, či z toho chce mať poriadne krvavú zábavu, alebo radšej umiernenú záležitosť, ktorá by mala mať nejaké posolstvo, ale akosi sa mu nepodarilo ani jedno. Monštrá vyzerali fajnovo, ale zostali zúfalo nevyužité, a keď sa tam tvorcovia začali snažiť o nejakú mytológiu, tak to bolo už naozaj zlé. Dá sa to pozrieť, ale myslím si, že tento námet ponúka omnoho viac možností než to, čo tu vo výsledku vzniklo. + herec z Swamp Thing a Boarding School + herec z Wolf Creek ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno