Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Když se dívám na hodnocení tady a na IMDb, tak jsem si akorát potvrdila, že češi nesnáší telenovely už jen z principu. Nejsem romantická duše a i přesto jsem seriál sledovala a čekala na den, kdy se Betty promění v labuť a zlo bude potrestáno :D Ale ne, u televize mě koval humor a hlášky, které padaly v každém dílu. Jako jedna z mála telenovel co jsem viděla mi takhle přijde nenásilná, netlačí na pilu a není v ní tolik neuvěřitelného. Tady je bohatý prezident společnosti, který Betty přehlíží, až pak pozná jaká je a zamiluje se. Proměna v "kočku" je jen třešňička. Jiné telenovely jsou postavené na systému "Ach, já tě miluji, ach nemůžeme spolu být, ach ach." Tohle je odpad. Ale Betty? Ne, ani náhodou. ()

Kochanski 

všechny recenze uživatele

zase se budu opakovat:vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani poo mě! ()

Reklama

xpaja 

všechny recenze uživatele

Asi jediná telenovela na kterou se dá koukat bez nutkavé potřeby zvracet. Dokonce se najdou i vtipné momenty. Navíc musím zvednout hodnocení za Škodu Fabii kterou si pořídila hlavní hrdinka. Tento "klenot českého automobilové průmyslu" tak nezůstal bez povšimnutí ani v nám vzdálené Jižní Americe. Dávám ---== 25% ==--- . ()

Wild_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto tohoto hodnocení, ale nemohu dát jinak. Viděl sem z toho pár dílů a po zjištění že každý díl nabízí velice intelektuální, na výši, filosofické a velmi nadčasové rozhovory o problémech naší společnoti, sem to prostě musel přepnout... :D :D jistě že si dělám srandu. Nic jiného mi bohužel u sledování této "pecky" nezbývalo. Ale žánr telenovel má i jednu velkou výhodu - pokud vám uteče jeden nebo dvěsta dílů, tak se nemusíte strachovat že jste přišli o děj. :D nerad dávám toto hodnocení, ale opravdu jinak nemohu. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ana María Orozco je moje bohyne. Dodnes mam jeji plakaty a dodnes libam jeji obroucky bryly. Kdyz date miss world bryle, sepnete ji vlasy do culiku a date rovnatka, porad to bude miss world, tim nikoho neoblbnete, ze je to osklivka (krom poloviny poloslepeho osazenstva vsech domovu duchodcu. Ti si ovsem sleduji tento serial v domeni, ze se divaji na Receptar Premka Podlahy) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno