Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

kleopetra odpad!

všechny recenze uživatele

Nejenom ošklivá, ale taky hloupá, když se neumí pořádně učesat, sehnat si lepší brýle a něco na sebe, co by nevypadalo jako pytel od brambor. Když přijde do firmy, která obchoduje s oblečením, tak jak je možné že jí to trvá tolik dílů???????????? Blbost, že moc krásy nepobrala. Jen to úspěšně maskuje, což je vidět od začátku seriálu. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Asi jediná telenovela na kterou se dá koukat bez nutkavé potřeby zvracet. Dokonce se najdou i vtipné momenty. Navíc musím zvednout hodnocení za Škodu Fabii kterou si pořídila hlavní hrdinka. Tento "klenot českého automobilové průmyslu" tak nezůstal bez povšimnutí ani v nám vzdálené Jižní Americe. Dávám ---== 25% ==--- . ()

Reklama

Sadova302b50 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, co na tom tehdy spousta lidí viděla, dokonce tak, že vznikaly remaky, a jak je možné, že to ve zdejším hodnocení dotáhl na 16%. Vždyť je to stejně otravný, dutý a ječivě hysterický seriál, jako ostatní jihoamerická veledíla. Schválně jsem u něho chvíli vydržela a stejně to bylo marné. Seriál je beznadějná nula, kterou ode mne taky dostane. ()

Wild_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto tohoto hodnocení, ale nemohu dát jinak. Viděl sem z toho pár dílů a po zjištění že každý díl nabízí velice intelektuální, na výši, filosofické a velmi nadčasové rozhovory o problémech naší společnoti, sem to prostě musel přepnout... :D :D jistě že si dělám srandu. Nic jiného mi bohužel u sledování této "pecky" nezbývalo. Ale žánr telenovel má i jednu velkou výhodu - pokud vám uteče jeden nebo dvěsta dílů, tak se nemusíte strachovat že jste přišli o děj. :D nerad dávám toto hodnocení, ale opravdu jinak nemohu. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nejmenovaný pan ředitel říkal v jednom nejmenovaném pořadu že je to,cituji:,,Zábavná a dobře udělaná telenovele,BLA BLA..."To zní jako dobré doporučení,nemyslíte? ad. Lima: Na tento díl si pamatuji.Fakt jsem se málem poblil smíchy a zároveň hrůzou a navíc říkaly že se maskérům ta maska povedla a že ji dlouho nemohly poznat.Vzkaz pro Julii:Nejeď do ČR.Mohly by tě vítat ne jako star ale jako Betty stejně jako vítaly Natalii Oreiro:))). ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama