Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co detektivka Mare Sheehanová zareaguje na telefonát týkající se zloděje ze sousedství, plní pokyny svého šéfa a pod narůstajícím tlakem komunity znovu oživuje nevyřešený případ pohřešované osoby. Později, zatímco všichni kolem oslavují zasnoubení jejího bývalého manžela Franka, se Mare účastní oslavy legendárního basketbalového vítězství na střední škole a seznámí se s profesorem Richardem, který je ve městě nový. (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

MIMI.kry odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec mi tahle kriminálka nebavila. Nemastné neslané a málo zajímavé. Nesympatické postavy i vybraní herci nic moc, nesedla mi ani stárnoucí Kate WINSLET v drsné, otrávené poloze. Jednu z mála milejších postav navíc na konci dílu zabijou. Nevím, za co dát alespoň jednu hvězdu. Vleklo se to, nic moc originálního. Neztotožnila jsem se s postavami, nejde o to, že jsou někteří v nouzi, ale byli mi fuk nebo působili otravně. Nesedlo mi to. Údiv nad vysokým hodnocením, za mě ne, Jen vrah mladé matky a jeho motivace k vraždě by mi trochu zajímal. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Na rozjezd perfektní. Ponurá krimi s depresivní Kate Winslet, kde se očividně bude klást důraz především na sociální drama, a až pak na ústřední linku s vyšetřováním. V pilotu pak tahle kombinace funguje skvěle především díky nezvykle velkému počtu zajímavých postav s reálnými životními problémy (aniž by to působilo jako úplná výkladní skříň), atmosféru tomu Zobel navíc vlepil parádní, takže teď už jen čekat, jestli to udrží nastavenou laťku i dál. Winslet je tady každopádně fakt výborná. 9/10 ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl mě ničím nenatchnul, než krimi spíše dobře vykreslené sociální vztahy a negativní Mare. Jediný výrazný moment, který stojí za zmínku byl podfuk na mladou holku od mimina, kterou napálila frajerka jejího bejvaliho a dostala na budku no a ten závěr! Škoda, že se více pozornosti nevěnovalo vyšetřování, ale díky dramatu a podání i tak zajímavé! 60% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kate je vyborna vo svojej roli lokalnej detektivky v malomeste s jeho prostymi, drsnymi ludmi jednoduchych radosti a mnozstva starosti. Tazive prostredie a takze zivoty predstavenych su pre mnohych velmi tazivym prostredim. Vyborny otvarak. Silne stvorhviezdie. 85% I ostatni zucastneni herci, od tych najmladsich, detstkych az po nahodne znamosti nevyzeraju na slapnutie do...... Som zvedavy, ci sa bude zivot v meste nasledovne casti, krutit okolo tragedie v poslednych minutach. Zaverecna hudba a obrazy perfektne dokreslili atmosferu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slibný rozjezd, kdy jsem už po pár minutách poznal, že tohle bude můj šálek kakaa. Pro kriminálky z malých zapadákovů mám slabost. Atmosféra je zde vskutku ponurá, tajemný a zajímavá. Postavy jsou skvěle napsané, nesmírně zajímavé, bravurně zahrané i moc hezky obsazené. Jen je jich hrozně moc a zorientovat se v tolika jménech a pochopit vzájemné vazby bude chvíli trvat. Tím spíš, když je městečko prošukané skrz naskrz a snad každý je něčí vzdálený příbuzný. I když šlo spíše o seznamovací epizodu, tak se mi nesmírně líbila a těším se, co přinesou další díly. [83 %] ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama