Reklama

Reklama

Mare z Easttownu

(seriál)
  • USA Mare of Easttown
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V minisérii Mare z Easttownu se představuje Kate Winsletová v roli Mare Sheehanové, detektivky z pensylvánského městečka. Zatímco Mare vyšetřuje místní vraždu, její vlastní život se pomalu rozpadá. Příběh, který zkoumá temnou stránku uzavřené komunity, je autentickou výpovědí o tom, jak rodina a dávné tragédie ovlivňují naši přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (318)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

príšerne nadhodnotená rodinná dráma z prostredia skazeného predmestia Filadelfie, kde je každý špinavý a prehnitý zvnútra aj zvonku, kde sa ideálne každému musíš otočiť chrbtom, inak budeš zranený. Real life shit. Ukričané hysterické matky, neverní otcovia, svine na každom rohu. Taška zvratov väčšia ako v Nezvestných, a to už je krista čo povedať, postavy autenticky napísané, vizuál nadpriemerne zvládnutý, réžia rozhodne pozoruhodná a Kate Winslet magnetizujúca, no aj napriek tomu veľmi slabé tri hviezdy. Teraz už len treba zistiť, čo na tom bolo na tých takmer 90%, ktoré tu svietia. Ale Jess <3 --- Taktiež sa mi po celý čas sledovania do hlavy neustále vtieral Oheň ohňom, hoci vôbec netuším prečo. Každopádne... asi je čas na replay x) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taková chladná, deúresivní a znepokojující atmosféra amerického zapadákova dotváří charaktery postav úplně sama. Ta mizérie byla přímo hmatatelná. Jsem měla pocit, že se tím sand taky nakazím. Nějak jsem nepostřehla, že se nám Kate Winslet přehrála do rolí babiček. To mi lehce klesla čelist, ale sedlo jí to. Byla jako mare výborná. Prostě jsem jí všechno věřila a sežrala i s navyjákem. Bavilo mě s ní to klubko události rozmotávat a hrabat se při tom v její duši. Tohle je spíše sociální drama než kriminálka. Ta kriminální linie tu slouží jako doplněk nebo jako katalyzátor. Při sledování jsem si vzpomněla na naší Pustinu. Kate Winslet si právem odnesla ocenění, které jí bylo uděleno. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

skvělá minisérie,která funguje jak v rovině detektivky se silným a překvapivým rozuzlením (které mi došlo až tak minutu před tím než bylo odhaleno),tak v rovině sociální sondy do malého amerického města,kde se všichni znají a všichni jsou svorně v menší čí větší prdeli.Každý má nějakého toho kostlivce ve skříni,ale tady jich bylo opravdu požehnaně.Navíc je to velmi dobře natočené a zahrané - Kate Winslet je boží a krade si většinu série pro sebe,ale ani ostatní se nenechávají zahanbit - a v rámci žánru je to to nejlepší co HBO stvořilo od první řady True Detectve...90% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodná minisérie, která stojí a padá na hereckých výkonech a atmosféře městečka a místních obyvatel. Jelikož příběh a zápletka by se dal odvyprávět v jedné delší epizodě, musí zde hrát hlavní roli sám život Mare, což funguje na jedničku. Je obyčejná, přesto pečlivá, místy nepříjemná a vlastně ji fandíte. Na konci už bylo trochu zřetelné, jak to vlastně bylo, takže obří překvapení se nekoná, ale to vůbec nevadí. Kate zahrála bravurně. ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že takto zpracované psychosociální drama/krimi se mi moc líbilo. Po celou dobu jsem váhala mezi 4 či 5 hvězdami. Ale nakonec vyhrálo maximální ohodnocení především kvůli Mare/Kate, jejíž výkon je excelentní. Rozpolcená a zkoušená Mare i postavy a děje kolem ní byly velmi dobře napsané i sehrané. Napětí mají všechny díly, ať jde o samotný krimi příběh či propletené vztahy s ním spojené. Opravdu zážitek. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (25)

  • Jean Smart (Helen) požádala kostýmní výtvarnici o všití vycpávek na boky a zadek do svých kostýmů, aby vytvořila autentičtější podobu starší ženy. Kostýmní výtvarnice z této žádosti prý byla nadšená, protože po ní herečky nikdy nic takového nežádají. (oli009)
  • Easttown existuje aj v skutočnosti, taktiež sa nachádza v štáte Pensylvánia a seriálový Easttown je jeho beletrizovanou verziou. Tvorca seriálu Brad Ingelsby sa tam narodil. (Real Tom Hardy)
  • Natáčení probíhalo během pandemie covidu-19. Herci a štáb byli kvůli tomu každý den testováni na přítomnost viru. Celkem bylo provedeno kolem 10 000 testů. (oli009)

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama