Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Bílý lotos, šestidílná satirická minisérie HBO z dílny Mikea Whitea (Mé nové Já z produkce HBO), se odehrává v luxusním havajském letovisku. Seriál, jehož protagonisty jsou Murray Bartlett, Connie Brittonová, Jennifer Coolidgeová, Alexandra Daddariová, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O‘Gradyová, Natasha Rothwellová, Sydney Sweeneyová a Steve Zahn, sleduje pestrou škálu hotelových hostů během jejich týdenní odpočinkové a omlazující dovolené v ráji. S každým dalším dnem však vychází najevo, že tito zdánlivě dokonalí turisté, usměvaví zaměstnanci hotelu i samotný idylický resort mají i svou temnější stránku. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná černohumorná podívaná s trefným poloznámým obsazením a perfektním zasazením do rádoby idylické Havaje. Tou by se normální člověk kochal a nenechal se ničím rozhodit, to by ovšem každý ze zdejších zúčastněných nesměl mít nějakého kostlivce ve skříni. Finále nechalo pár dějových linií nedovysvětlených, k těm klíčovým se ale jakžtakž probojovalo, jsem tedy spokojen. A rád mrknu na další řadu. [viděno na HBO GO] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna měla po celou dobu velice pomalé tempo. Tak, touto větou jsem shrnul veškerá negativa. Scénář ale přivedl na scénu tak bizarní a zároveň zcela běžně se vyskytující postavy, až mi byl líný styl vyprávění vlastně ukradený. Tihle lidé byli jedním slovem toxičtí. Já tento výraz sice moc nemusím (dnes se totiž používá až příliš často; hlavně když někdo nesouhlasí se stádní většinou, skončí v této škatulce), ale na tuto sestavu seděl dokonale. Negativní energie se dala skoro krájet. No, byl to pro mě nečekaný a o to víc vítaný zážitek s dokonalým hudebním podkresem. 4*+ ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Geissenovci pre ľudí s vkusom :-))) ...Teda aspoň hádam, že tie pohnútky k sledovaniu sú nejak príbuzné. Sledovať povahovo divné, až odpudivé postavičky, ktoré od pohľadu neznášate takmer do jedného, ktorými väčšinu času opovrhujete a na ktorých účet sa bavíte a cítite ako trochu lepší človek. Švédske stoly výstredných snobských charakterov. To, čo bol Boiling Point pre kuchárov, to je Biely lotos pre hotelový personál. A pre diváka taký úsmev cez zaťaté zuby. Strojene nasilu vysmiaty generálny riaditeľ hotela v podaní Murraya Bartletta je pamätný maskot seriálu. A Saša, ktorá tu je ešte za takú nepoškvrnenú kvetinku uprostred tejto morálnej žumpy, nie len že fantasticky vyzerá, ale navyše aj predvádza svoje doterajšie herecké maximum. Hneď idem na ďalšiu sezónu. ()

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

+4* Tomuto HBO seriálu každým dnem stoupají divácké počty a já jsem byl na něj nalákán i díky komentářům mých spřízněných duší. Sám se přidám k jeho oblíbencům, protože jsem si ho i přes pomalejší tempo vychutnal a těšil jsem se na každý další díl se zvědavostí, jak to může pokračovat a dopadnout. Vyzdvihnout musím kvalitně vykreslené a rozvedené charaktery všech hlavních postav, jemný humor a hudební podkres. Proto se nebráním vyšší známce a i když působí lehce nezávislým dojmem, tak doporučuji všem a každý si tam může najít to své - prostě nějaká ta satira, drama, napětí, romantika, prasárna i poznání v jednom ;-). [ PŘÍBĚH: 3 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Partička od prvého momentu divne pôsobiacich ľudí sa vylodí, aby strávili dovolenku na prekrásnom Havaji. Už v úvode – na letisku – pochopíme, že to bude „iný“ výlet. Prvý diel treba trochu pretrpieť, lebo sa v ňom len zoznamujeme s dovolenkármi. Postavy sú napísané pestro, v konečnom dôsledku vám ani jedna nemá byť sympatická. Je to banda egoistov. V tretej časti začne „jazda na vlnách“. A zábava (brutálna, sarkastická a idúca až na hranu) graduje. Jedna z najlepších komediálnych sérií, čo som videla. Od krásneho intra až po hudbu, ktorá perfektne sadla do jednotlivých scén. Keby chcel niekto natočiť paródiu na „Dirty dancing“, presne takto by som si to predstavovala. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (6)

  • Murray Bartlett a Lukas Gage prišli s nápadom, že Armonda (Murray Bartlett) prichytia pri lízaní Dillona (Lukas Gage), pretože mali pocit, že to bude viac šokujúce ako akýkoľvek iný typický sexuálny akt. (molcan2)
  • Mike White napísal úlohu Tanyi špeciálne s ohľadom na Jennifer Coolidge. Herečka úlohu takmer odmietla, pretože bola z pandémie v depresii a nevedela sa prinútiť pracovať. Čoskoro zmenila názor, keď si prečítala celý scenár. (molcan2)
  • Keď Armand (Murray Bartlett) pri večeri zdieľa svoje znechutenie s hosťami a nazýva ich požieračmi lotosu, cituje Tennysonovu báseň "Požierači lotosu": "Nenávistné je tmavomodré nebo, klenuté nad tmavomodrým morom. Smrť je koniec života; ach, prečo by mal byť život samá práca?" (molcan2)

Reklama

Reklama