Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

borec999 

všechny recenze uživatele

Tento kult ma až tak nestrhol. Dabing Stana Dančiaka je výborný a dejová premisa o mimozemšťanovi žijúcom s bežnou rodinkou má niečo do seba. Plus vzhľad Alfa je podarený. Škoda len, že zo seriálu je cítiť na môj vkus až príliš silná orientácia na najmenších divákov. Tento fakt viacerí nepochybne považujú za pozitívum a jeden z dôvodov prečo je Alf pre nich srdcovkou. U mňa je to žiaľ naopak a nebránil by som sa keby bol Alf aspoň trocha "dospelejší". Na druhej strane nemôžem povedať, že by bol Alf zlý seriál, to nie. Keď som na neho náhodou v detstve natrafil na Markíze, tak som si 1-2 diely pozrel, no neohúril ma natoľko aby som ho sledoval pravidelne. Lepší priemer. 60% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

S Alfom to bývali pekné večery. U nás na Slovensku sa s ním spája osoba Stanislava Dančiaka, ktorý ho skvele daboval. Povestný humor tejto postavičky, apetít na mačky, dlhé volania cez telefón, dokonca aj domov sa pokúšal volať, :) to je nezabudnuteľné. Rodinka mi prišla dosť nesympatická a záver seriálu úplne zničil veľa pozitív, ktoré sa črtali. Táto vynaliezavá, sarkastická, chlpatá obluda s magnetom na problémy sa mi celkom páčila, no prostredie bolo slabé. Alf je kultová postavička, tak ako E.T. a mal niečo do seba. ()

Reklama

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Na to, že z neho plyš padá na podlahu takmer v každej scéne, ide o až nadmieru podarený seriál s absolútne geniálnym dabingom Stana Dančiaka a niektorými scénkami, ktoré mi zostanú v pamäti vyšité zlatým písmom. Päť hviezdičiek nedávam len preto, lebo som si dal záväzok, že ich dám len filmom a seriálom, bez ktorých si svoj život neviem vôbec predstaviť, a pravdu povediac, život bez Alfa si predstaviť dokážem. Aj tak by ale v telke už konečne mohli dať reprízu, čert to ber!!! ()

bacon 

všechny recenze uživatele

Pri pozeraní tohoto seriálu ma chytá neskutočná nostalgia. Je tó návrat do pubertálnych čias. V podstate je to gýčový sitcom, ale v SK znení dal tomu maestro Stano Dančiak ten správny šmrnc. Od tohoto seriáliku nečkajme nič svetaborné, len príjemný oddych a zábavu. Pán Dančiak ďakujem za "spozeratelnenie" seriálu. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento záhadný tvor z vesmíru mě kdysi dávno velmi bavil. Vzpomínám si, že vypadal tak trochu prapodivně. Něco mezi (no, to bych si raději nechal pro sebe) :-). Havaroval se svým létajícím talířem a spadnul do nějakého baráku a pak se u nich zabydlel a prožíval s rodinou všechny jejich starosti i radosti. Byl to dobře natočený sitcom a pěkně mě pobavil a vždycky jsem se těšil na další díly. Měla by ho Prima (emiéra) :-) vytáhnout z trezoru a „oživit“ pro mladší generaci, neboť by si Alfa určitě zamilovali, tak jako já. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Alfov hlas v originálnom anglickom znení nadaboval producent Paul Fusco. (Gryphon)
  • Willy (Max Wright) v první řadě říká, že má bratra Rodnyho. Ve čtvrté řadě se však jmenuje Neil. (Ivousx.y)
  • Názvy prázdnin a měn na planetě Melmac jsou vlastně příjmení členů štábu. (D3VIL)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama