Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V priebehu rokov 1986 až 1990 bol vyprodukovaný televízny rodinný komediálny sci-fj seriál "Alf". Boli natočené štyri série, ktoré dohromady obsahujú stodva epizód. Tento malý, nenažratý, pridrzlý, chlpatý mimozemšťan ma vedel vždy pobaviť. Jeho spolunažívanie s americkou rodinkou Tannerovcov mi spestrilo nejeden podvečer. Čo sa týka televíznych sitcomov, tak "Alf" zaručene patrí ku tomu lepšiemu. V slovenskej verzii titulnú postavu skvele nadaboval Stano Dančiak. **** ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Začneme krásnou hudbou v úvodní scénce. Poté, že v té době tu byl Alf tak trochu kult (byly i šampóny ve tvaru Alfa, to už je co říct), sympatickým mimozemšťanem, neustálým strachem, aby Alfa nikdo kromě Tannerových neviděl, že neměl rád kočky a pořádal je na potkání, že si v jednom díle myslel, že soused je Elvis Presley (a tedy neumřel, ale žije dál) a kvůli všeobecné pohodě. ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Alf bol jeden z prvých amerických seriálov vysielaných v našich končinách. Každý deň o pol ôsmej večer som sledoval tento seriál. Kúsok na zlepšenie nálady pred ďalším školským dňoch. Veľká chyba TV Markízy, že namiesto seriálov o pol ôsmej dáva radšej správy. Na Alfovy som sa tak dokázal smiať, že občas som padol aj zo stoličky. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Alf mi ozaj prirástol k srdcu a pri ňom dokážem ako pri malom množstve, veľmi malom množstve prijať aj slovenský dabing. Výborný Dančiak tu odviedol kus práce, až takej, že možno ani sám nechcel aby sa toľko s postavičkou chlpatého otravu spájal. Štyri série boli naplánované tak akurát, aj keď je pravda, že by som ešte nejaké zniesol. Výborný a vydarený rodinný sitcom 80. rokov, ktorý si nemôžete neobľúbiť. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Na tomto som vyrastal. Cynický chlpatý ufónec z Melmacu a jeho konfrontácia s ukážkovou americkou rodinkou dáva vzniknúť neskutočne vtipným situáciám, skečom a hláškam. Alf je pre mňa obrovská srdcová záležitosť a tie skeče ma dokážu rozosmiať rovnako, ako pred 10 rokmi. A dabing Stana Dančiaka to dvíha do nebies... (9/10) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Těhotenství Kate Tannerové (Anne Schedeen) není předstírané. Herečka skutečně v průběhu natáčení čekala dítě a tvůrci této skutečnosti využili k rozšíření filmové rodiny. (Robbi)
  • Alf se jmenuje i člen štábu skladatel Alf Clausen, podle kterého prý byla postava pojmenována. (AngelusCZ)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama