Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

V té době asi nejlepší americký sitcom, a jeho kouzlo u mě trvá dodnes. Geniálně nadabovaný Otou Jirákem a s dokonale vytříbenou obličejovou mimikou mě tenhle chlupatý, nosatý, a hlavně hláškami obdařený mimozemšťan baví neustále. Shlédnuto všech 99 dílů!!! Jediná negativní stránka je ta, že scény, kde nefiguruje samotný fenomén, nic moc zábavného se neděje...naštěstí je takových momentů pramálo. ()

Heroin17 odpad!

všechny recenze uživatele

Ta chlupatá zrůda žere kočky. Chápete? Žere kočky! Co to doprdele je za seriál, kde hlavní protagonista- trpasličí zrůda z vesmíru, která pelichá po pohovkách a onanuje na záchodě- požírá kočky? Představte si třeba večerníčky, kde by Káťa sežrala Škubánka, Pat a Mat by si uvařili psí guláš a pan Krbec by večer co večer pořádal geriatrické bakchanálie, při kterých by požíral svá zvířátka...Hell no! ()

Reklama

mirec88 

všechny recenze uživatele

Úžasný mimozemšťan, ktorý si vás získa svojim neopakovateľným humorom a vždy dobrým apetítom. Darmo, keď niekto má deväť žalúdkov, to nie je len tak. Fakt jeden z mojich najobľúbenejších seriálov detstva, ktoré aj pri x-tej repríze nikdy nenudí a vždy zabaví. A pokiaľ k tomu pridáte geniálny slovenský dabing Stana Dančiaka, tak to nemá chybu :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

S Alfom to bývali pekné večery. U nás na Slovensku sa s ním spája osoba Stanislava Dančiaka, ktorý ho skvele daboval. Povestný humor tejto postavičky, apetít na mačky, dlhé volania cez telefón, dokonca aj domov sa pokúšal volať, :) to je nezabudnuteľné. Rodinka mi prišla dosť nesympatická a záver seriálu úplne zničil veľa pozitív, ktoré sa črtali. Táto vynaliezavá, sarkastická, chlpatá obluda s magnetom na problémy sa mi celkom páčila, no prostredie bolo slabé. Alf je kultová postavička, tak ako E.T. a mal niečo do seba. ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Top Gear mi přeřadili do pořadů a tak jsem byl nucen zaplnit poslední místo v oblíbenejch seriálech! Vybíral jsem dlouho a myslim, že jsem nemohl vybrat líp:) ALF je uplně neodolatelnej jako "zvíře" a ten dabing Oty Jiráka je asi to nejlepší na tom seriálu!!! Ale abych byl fér, to místo v mojí desítce by si zasloužil klidně i Krok za krokem, Californication, Teorie velkýho třesku atd...seriálů je hodně, ale pozic málo:) Ale ALF byl prostě tak nějak vejš... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Epizody se jmenují podle slavných písní. Píseň, podle které je epizoda pojmenovaná, v ní vždy i zazní. (Ozo)
  • Výroba jednej 30-minútovej epizódy trvala dva dni. (Raccoon.city)
  • Alfov hlas v originálnom anglickom znení nadaboval producent Paul Fusco. (Gryphon)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama