Reklama

Reklama

VOD (1)

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (74)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejvíc wtf hodnocení na ČSFD. SAS je dobře natočenej akční film, kterej má dle mého dvě drobný vady. 1) přestřelenou stopáž, protože kdyby to bylo o 15 minut kratší, nic by se nestalo. 2) neschopnost rozhodnout se, jestli bude vážným akčním filmem s politickým přesahem nebo bondovskou zábavou, k čemuž odkazuje posledních cca 5 minut. Jinak obsazení naprosto v pohodě, Ruby Rose mě jako záporák bavila, ale suverénně nejlepší byl Andy Serkis jako cynickej a všehoschopnej týpek na špinavou práci. Vlastně nevím, na co si lidi stěžujou, protože akční scény jsou přehledně natočený a je jich dost. Jen škoda, že téma toho, že hlavní hrdina je stejně jako hlavní záporačka a její otec, psychopat, není ve filmu dostatečně rozvedený. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jako první uvedu klady - dobrý nápad s únosem vlaku v tunelu, docela dobrá padoušská myšlenka s výbuchem plynovodu a s únikem z místa činu. To je asi vše z kladných prvků. Teď zápory - hlavní hrdina by se spíš hodil do nějakého romantického filmu než jako šlechtický příslušník elitní jednotky (držel ty zbraně jak prase kost), hlavní hrdinka ala doktorka, která přežije všechno mlácení a zranění (jako fakt přežije bodnutí do nohy někde v pustině, kde o ní nikdo neví - mimochodem podobné zranění a paní ve vlaku žije cca 5 minut), příslušníci elitní zásahové jednotky se všemi moderními prostředky nejsou schopni pro záchranu rukojmích udělat jako nic..... Mohla bych ještě pokračovat, ale je to zbytečné. Víc jak 2* si to nezaslouží. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké překvapení v podobě takzvaného Béčkového akčního filmu. Herecké obsazení zatím podceňovaných tváří v podání Hannah John-Kamen, Sama Heughana, Toma Hoppera v doprovodu už trochu zkušenějších a ostřílenějších Ruby Rose a Andy Serkise tomu dává poměrně pěknou chemii a velká jména nepoutají pozornost na sebe a tak skoro každý mají stejný prostor. Pořád se to drží té nálepky Béčkového akčního snímku, takže tomu hodně věcí chybí, ale na relax to není šppatné. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Včera jsem koukal na Wrath of Man a tak se mi to dobře porovnává. Ta kvalita je hodně kontrastní. Tahle blbá rádoby akční kravina je hnůj. Pletou se tam do toho děcka, nastávající manželka, snubní prsten, svatba a hafo a hafo a další hafo vaty a blbých keců. Tak 50% filmu je jen prachsprostá vata a zbytek je takové slabší céčko s mizerným komparzem a jako třešničkou na dortu i s velmi odpudivou hlavní hrdinkou. Akce je mizerná, nezajímavá, celé se to vleče a nudí, ačkoli toho člověk tak 75% popřeskakuje, bo se na to nedá dívat. (13%) ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

dobře obsazený,ale jinak zoufale nudný a v mžiku zapomenutelný akčňák,který nefunguje ani jako bezmozková aktivita.Ruby Rose opětovně dokazuje svůj nesporný netalent a klidně tu mohl místo ní hrát kdokoliv koho maminka ostříhala podle hrnce.Na druhou stranu ale do podobných céčkových filmů vlastně celkem zapadá...10% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Druhý film společnosti Netflix z roku 2021 s termínem Red Notice v názvu. Tím druhým je Red Notice. (gavosh)
  • Vila, ve které se na konci filmu koná „svatba“, je opravdu na Mallorce. Konkrétně je to Muzeum Son Marroig u vesnice Deià a běžně se tu svatby pořádají. (Ficik)

Reklama

Reklama