Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pevnost ohrožuje útok aliance Covenant; Stříbrný tým bojuje s přesilou nepřátel. (SkyShowtime)

Recenze (19)

Raid91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni jsme věděli, že konec minulého dílu nám naděli nejlepší epizodu zatím ale, že to bude až tak skvěle... Bez debat nejlepší díl seriálu zatím a ne jen kvůli téměř nekonečné a místy i pěkně nasnimane akci ale kvůli atmosféře a zabíjení hlavních postav. Jen se bojím toho, že tohle už nic asi nepřekona. Krásná 9 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně dynamický díl… přesto jsme se moc nedozvěděli. Odpověď na primární a základní “proč” stále nepadla. Woke agitka jede na plné obrátky (všechny tabulkové postavy jsou pryč… až to působilo homofobně a rasistický :)), sebrat Sparťanům brnění je vyloženě idiocie (smysl nula) a jediné co beru vyloženě za pozitivum je absence ropuchy. Nicméně proti to u co bylo minule je to doslova skvost. ()

Reklama

Johny203 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záver predchádzajúcej epizódy jasne vytýčil smer tejto, čo bola pri spomienke na S1E5 vrelo očakávaná cesta ale po zhliadnutí zavládlo sklamanie. Problém je že skôr ako seriál to pripomína videohru. Klasický prechod s troma akčnými scénami, pričom najlepšia z nich je tá úvodná, kontaktná, V tých ďalších sa väčšinou len strieľa na Covenantov ktorých ani nevidíme. Sklamanie choreografiou aj trikmi. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože gameheadi konečně dostali svou porci akce, stejně mnozí frflají, že Sparťani bojovali jen v pyžamech. Ve skutečnosti by těmto fandům stačil jen hlas a nikdy nekončící přehlídka fight-art v ikonickém fight-wear. V ideálním vesmíru by Chief společně s Mandalorianem založili klub Upocených hlav a nikdy své bledé tváře neukázali. Dost vtipkování. Akce bylo v této epce dost, sympaticky přišly i ztráty na životech...tvůrci byli dost soudní, aby měl útok na Cíl dostatečně silný dopad. Samozřejmě se našlo i pár velmi hloupých(geroj, nebo naopak patetických) dialogů, ale kdoví...možná se mnozí lidé v tak kritických situacích opravdu hloupě chovají. Nicméně i na pozadí akčních scén probíhá vcelku rozumný vývoj děje. Setkání některých postav dává příslib zajímavých možností, kam se může příběh posunout. Takže dobrý. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Mírné nekonkrétní spoilery. Škoda toho scénáristicky trošku nedotaženého závěru (ačkoliv v rámci dramatického vyvrcholení docela fungoval). Stará škoda kvůli té přetrvávající ztělesněné pachuti z první série v podobě jisté nesmyslné postavy. Nová velká škoda kvůli podivnému rozhodnutí tvůrců eliminovat jinou důležitou postavu již teď. A v neposlední řadě pro každého fanouška navždy smutná škoda, že v tomto vesmíru zřejmě definitivně nebude existovat Noble tým. Ale přes tohle vše jsem konečně dostal kvalitnější epizodu Halo se zaměřením na to, o co by mělo v téhle sérii jít vždy (brutální válka, politické machinace v zákulisí + odhalování tajemných starodávných galaktických mystérií). Se správnou atmosférou beznaděje, odhodlání, heroismu a s několika opravdu dobře napsanými dialogy (John a jeho mince). Jen ta snaha za každou cenu nechat Sparťany bez brnění co nejvíc to jde, je už hodně směšná. Rozmezí 3 a 4, 7/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama