Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Theofilus odpad!

všechny recenze uživatele

Jak řekla sama hlavní představitelka, když komentovala tu zrůdnost jménem Krotitelé duchů (2016): "Vůbec nechápu proč se hejtři mých filmů bojí žen". Takže já jakožto člověk co se žen bojí říkám, že tohle je nevtipná sračka s podprůměrným scénářem a zero effort. Jo a efekty vypadaj jak z nějakýho špatnýho nezávislýho filmu z Wakaliwoodu... ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Thunder Force byl opět pěkný “brain dead, scénář odpadkový koš, něco tam random uděláme ať máme kontent” film. Opravdu takovou krávovinu jsem za poslední dobu opravdu neviděl. Příběh má díry jak švýcarský sýr, postavy jsou nudné jak moderátoři v teleshoppingu. Při dívání jsem měl několikrát chuť film vypnout, ale nakonec jsem se dokoukal a musím říct, že mi těch 100 minut života nikdo nevrátí. Jediná věc, která byla na filmu jakžtakž, byla Melissa McCarthy, která umí akčním komediím vsunout dávku humoru. 2/10 ()

Reklama

Hedy odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem čekal na zastávce a sedl si ke mně houmlesák. Páchl jako když zmutované zvratky ožijí a sežerou hovno, opilecky se kýval a chlastal jakousi zelenou voňavku kterou pravděpodobně ukradl dámě kterou před chvílí znásilnil. No a začal mi vyprávět o tom jak mu praskl hemeroid a jak si ho musel sám sešít sešívačkou s rezavými drátky a jak potom musel na pohotovost protože se mu anál zanítil a on sral jen hnis a krev celé tři měsíce. Bál jsem se, že když se pokusím utéct tak mně ubodá a znásilní a tak jsem slušně poslouchal 40 minut než přijel autobus a byl to mnohem příjemnější zážitek a zajímavější příběh než tohle. Jsem filmový masochista a občas se rád podívám na film který mi bude ubližovat. Tento film nebyl taková zrůdnost jako jiné počiny. Silně pochybuji, že něco překoná Jack a Jill nebo Cats. Jsou zde filmy tak katastrofálně špatné až jsou dobré jako Room nebo Willy's Wonderland. Pak zde jsou filmy tak obludně brutální, že jsem je ani nedokoukal jako Cats nebo Jsem božská. Tenhle film nespadá ani do jedné kategorie ale spadá do kategorie nudy. Přijde mi jako kdyby tenhle film vytvořila umělá inteligence kterou naprogramoval žák vysoké školy který vychlemtal litr syrupu na kašel. Kdyby tenhle film byl jídlo tak bych ho přirovnal k polystyrénu posraném holuby. Je to nemastné a neslané. Kromě vtipů které jsou jako ptačí hovna. Sledovat jak rychle se pohybují kontinenty je větší zábava než tenhle film. Projít si rozvodem rodičů je větší sranda než vtipy které občas utrousí jedna z hlavních beček. Normálně bych si stěžoval, že tento film je nějaký feministický manifest ale dnes je to naopak. Tahle pičovina doslova degraduje celé ženské pohlaví tak moc, že se chci stát buzerantem. V tomhle kinematografickém znásilněním očí je scéna kdy týpek s krabími klepety které získal tím, že ho radioaktivní krab štípl do koulí, tancuje s hlavní herečkou a já si přeji aby tato věta byla jen součástí špatných vtipů a ne částí scénáře. Každopádně odpad. Doufal jsem, že to bude film dost tupý na to aby mé dvouciferné IQ zůstalo zabavené ale tenhle film je moc dementní i pro lidi ze kterých je zelenina a mohou si jen slintat na trika. ()

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Po 60 minutách jsem to vypnul. Na to se nedalo dívat. Hloupé, nechutné, trapné až oplzlé. Nevím, jakému publiku to bylo určeno, ale podmínkou zřejmě bylo IQ pod 80. Obě hlavní herečky mají na kontě rozhodně zajímavější filmy, proč se propůjčili k tomuto .....Jason Bateman býval zárukou solidnosti byť trochu těžkopádné, zde je to mizérie rovněž. Odpad s náskokem na nejhorší film roku. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mimořádně nevkusná superhrdinská komedie, ale pokud jste ochotní / schopní naladit se na tenhle velmi trapný styl humoru, částečně to funguje. Ostatně obě herečky v hlavních rolích jsou obecně řečeno talentované, takže umí ty fóry podat jakž takž funkčně, ačkoli se to celé blíží k hranici demence. Zdola. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie začalo 25. septembra 2019 v Atlante v štáte Georgia a skončilo 10. decembra 2019. (Arsenal83)
  • Pro herečku Pom Klementieff (postava Laser) jde o druhou superhrdinskou postavu, kterou ztvárnila. Tou první je postava Mantis z Marvel Cinematic Universe. (Marcos22)

Reklama

Reklama