Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Další z mdlých pokusů Netflixu udělat hrdinsko-komiksový film (osobně bych přejmenoval na Thunder Balls) s prostorově silnými ženami k smrti užvaněnou Melissou a vyzrálejší Octávií, které tak tak navléknou své přílehávé oblečky a jdou bojovat proti nezáživným padouchům. Zřejmě chtěli tvůrci povzbudit i více vypasené spoluobčany k sebevědomějším fyzickým činnostem, protože když se budete hodně snažit, možná potom sbalíte chlapa napůl kraba, kterého si můžete i částečně sníst...25% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Pro Mellisu mám celkem slabost, ale kromě pár gagů, kdy jsem se zasmál, se jedná spíše o tradiční netflix hovadinu, rychle ušitou na koleně. Přitom se z toho námětu dalo vytřískat daleko víc (tím myslím film se superhrdinou-idiotem, který je širší jak vyšší)..................moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol nevkusu. Proč tam vlezla herečka tak nadaná, jakou Spencer je? Však má Oscara a jednu nominaci. Tohle je pod její úroveň, přesně na takové, na jaké se naopak pohybuje Melissa McCarthy. Tu ženskou nenávidím a každým jejím dalším filmem je to silnější. Není vtipná, nehraje ani průměrně a neumím si představit člověka, co jí má rád. Vrcholem týhle trapárny (jinak se to fakt nedá nazvat), je pak scéna ze začátku filmu a talířem syrových kuřecích prsou. Ale šmajchlování s chlápkem, který má místo rukou krabí klepeta (nekecám), je hned na druhém místě. Při sepisování ročních nejhorších filmů se určitě na Thunder Force mnohokrát vzpomene. Tohle fakt nejde... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších a najzbytočnejších filmov, v ktorých sa Melissa McCarthy za posledné roky objavila. Ten, kto zná Melissu a jej humor (prípadne prvé filmy, ktoré točila v spolupráci s jej manželom), vie, že na čo sa má „tešiť“. Najviac ma prekvapuje, že v tomto filmu sa objavila Octavia Spencer. Ona je predsa serióznejšia herečka (viem, že hercom/herečkám súčasná situácia nepraje, ale snáď ani ona nie je na tom tak zle, že musí ísť do všetkého). Mimochodom, jej herecká spolupráca s Melissou má svoje nedostatky – tá chémia medzi nimi nie vždy funguje. (Paradoxne, najlepšie boli tie scény, kde Lydia a Emily hrali ich detské alteregá.) Predpokladám, že cieľom filmu bolo len zabaviť diváka a trochu možno parodovať súčasné superhero-based filmy. V obidvoch prípadoch to dopadlo veľmi zle. Sem-tam nejaký úsmev z tých scén sa možno objaví na tvári diváka, ale celkovo je viac tých (mega)trápnejších scén. V tejto forme a hlavne s daným suchým scenárom fakt zbytočný film! Opätovný, fantastický prešľap (obrovský krok vedľa) Netflixu! Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

Marcos22 odpad!

všechny recenze uživatele

To nejvýznamnější co Thunder Force do historie kinematografie přináší je skutečnost, že na pozici nejhoršího superhrdinského snímku všech dob střídá Catwoman. Přitom samotný úvod, který diváka seznamuje se zrodem Miskreantů, nevypadá vůbec zle a zdánlivě připomíná jeden z dílů Heroes. Záhy však zjistíte, že se jedná pouze o klamavou reklamu na jeden z nejtrapnějších filmů roku, ve kterém se několikrát přistihnete, že se stydíte za chování jednotlivých postav a za propůjčení jejich jména do takového projektu. Hlavní problém Thunder Force tkví v tom, že ani trapný humor nedokáže být dostatečně kvalitně trapný, tak jak to umí s noblesou prodat Adam Sandler. A to by mě vážně ani ve snu nenapadlo, že něco takového o Adamovi někdy napíšu. Scénář patří k těm nejprostodušším, vizuální efekty vypadají otřesně. Z hereckých výkonů vyčnívá Jason Bateman, který si tak postavou „kalamára“ krade film trochu pro sebe a pokud bude někdy v budoucnu zfilmována Futurama, je hlavním adeptem na ztvárnění Dr. Zoidberga. Upřímný úsměv na tváři mi vykouzlila pouze scéna s nastupováním do Lamborghini, a to je na 105 minut dlouhý film sakra málo. Naopak se bojím, jaké následky ve mně zanechá scéna s pracovním názvem „Mastím Ti klepejtko“, jak bych si teď přál mít neutralizér Mužů v černém. Vše výše napsané překonává zklamání ze skutečnosti, že byl opět napsán naprosto dementní scénář pro ženské superhrdinské postavy (tak jako v Catwoman, Supergirl, Tank Girl a Elektře). Pokud chcete vidět kvalitní odpočinkový film se zábavným scénářem a ženskou superhrdinkou, pak doporučuji Moji superbejvalku, u kterého nebudete v žádném případě litovat ztraceného času, tak jako u Thunder Force. Odpad! ⚰️ (09.04.2021) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Pro herečku Pom Klementieff (postava Laser) jde o druhou superhrdinskou postavu, kterou ztvárnila. Tou první je postava Mantis z Marvel Cinematic Universe. (Marcos22)

Reklama

Reklama