Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mimořádně nevkusná superhrdinská komedie, ale pokud jste ochotní / schopní naladit se na tenhle velmi trapný styl humoru, částečně to funguje. Ostatně obě herečky v hlavních rolích jsou obecně řečeno talentované, takže umí ty fóry podat jakž takž funkčně, ačkoli se to celé blíží k hranici demence. Zdola. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Superhrdinský taškarica založená na kameňákoch Melissi McCarthy ( teda vlastne scenáristu Bena Falconeho ). Je to dosť prízemné, povrchné a samozrejme politicky korektné. Na počudovanie som sa celkom bavil, zívol som asi len raz, dvakrát a zbehlo to rýchlo. Je aj možno dobré, že to nakoniec skončilo na Netflixe. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Slaboučký pokus o komedii, který chce těžit humor vlastně jen z toho, že hlavní hrdinky nevypadají jako typické superhrdinky, ovšem ani to mu nejde. Říkal jsem si, o kolik lepší to mohlo být, kdyby scenárista (a režisér v jednom) schopnosti nenadělil Melisse McCarthy a Octavii Spencer, nýbrž dívkám, které hrály jejich mladší já a které byly v porovnání s tím vším, co přišlo později, doslova výborné. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho! Chápu, že svět akčních hrdinů teď vládne tomu reálnému, jejich hranice se stírají a vypatlané děti s vymytými mozky se na hřištích předhánějí, kdo z nich je větší Tchoř, kdo dělá největší Hluk a která kapitánka Marmeláda sbalí místního majora Kanadu. Z těchto her, které nahradily fotbálek a jiné sportovní aktivity, byly dříve, podle logického předpokladu, vyloučeny enormně ošklivé a obtloustlé děti, neboť nesplňovaly punc superhrdinského sexy zadku v obtáhlých pitkáčích. Žel, doba se hnula korektně kupředu, absence sportu zapříčinila, že vyžrané už je skoro každé dítě a superhrdinou chce být již naprosto každý, tedy i ty hnusné nesoudné almary v legínách, ze kterých se vám dělá blivno a jsou zaručenou antikoncepcí už při letmém pohledu, uhrovití obrýlení dementi s rachitickým hrudníčkem, kterým máma otevírá kečup i v pětatřiceti a dokonce i malý Fero ze sousedství, který má nejraději Irontrubku a pervitin! Přesně těm je určen tento skvost! Ohyzdná vyžraná nesympatická stand up komediantka Melasa MekBachyně bez hereckého talentu, jejíž filmografii plní hovno za hovnem, se dala dohromady s další vyžranou obludou, černou Škodou Oktávií s xichtem jak víko od popelnice, aby natočily svůj vlastní nudný trapný superhrdinský pokus, který pro ně musel napsat a zrežírovat vlastní manžel první jmenované, protože s ní už asi nebylo k vydržení a nikdo jiný by ji do filmu neobsadil. Tady zkrátka máte chuť od samotného začátku fandit záporákům, nebo to okamžitě vypnout. Fakt jsem se ukrutně nutil, abych dokoukal celý film a vyvázl bez trvalých následků. Pokud vám místní hodnocení přijde neobjektivně kruté a přísné, vězte, že je to ještě hodně přestřelené a reálně by se tohle mělo pohybovat někde kolem deseti procent v závěsu za Playgirls, Babovřesky nebo Jak ukrást Dagmaru! Tohle vám zkrátka nepřinese nic! Ruce pryč! Otřesná nekoukatelná blbost! 5% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně trapná, debilní a nudná komedie, u které hodnocení odpovídá na jedničku. Alespoň zpočátku, kdy jsou hlavní postavy děti, je to možná trochu dobré, ale to je extrémně málo na 105 minut! U filmu mi přišlo, jako bych častokrát sledoval jakousi nástavbu na nějaký fakt povedený vtip/scénu, která bude následovat, u níž se po*eru smíchy, ale ono se tak nestalo. Namísto toho ta nástavba vůbec neskončila, a jen pokračovala až do samotného konce. Čím déle jsem toto hovnodílo sledoval, tím mi bylo zřejmější, že dobrého vtipu se nikdy nedočkám a že Benu Falconovi je úplně u prdele, že vymyslel něco tak neoriginálního s všelijakými klišé co jen existují. Vyhodnocení: Kde vzala holka superrychlost zůstane navždy nezodpovězenou otázkou 🤥 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie začalo 25. septembra 2019 v Atlante v štáte Georgia a skončilo 10. decembra 2019. (Arsenal83)
  • "Surové kura boli v skutočnosti na tenké plátky nakrájané hrušky ošetrené kyselinou citrónovou a potravinárskym farbivom," potvrdil režisér Falcone. Melissa McCarthy dodala: "Vedela som, že je to hruška, ale bolo veľmi ťažké nepredstaviť si, že je to surové kura." (Arsenal83)

Reklama

Reklama