Reklama

Reklama

Matka versus android

Trailer

VOD (1)

V postapokalyptickém světě, kterým otřásá krvavá vzpoura androidů, se mladá těhotná žena s přítelem zoufale snaží dostat do bezpečí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Já se přidám k těm, kterým se film líbil. Miluju postapokalyptické filmy a vždycky když se nějaký objeví, jsem nadšená, jelikož jich není mnoho. Film má rozhodně svoje mouchy, vzhled androidů by určitě mohl být lepší, ale není to nic hrozného. Já se bavila po celou stopáž, film má tíživou atmosféru, zápletku jsem nečekala a na konci i slza ukápla, takže za mě spokojenost. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Dnes si každý datel myslí, že dokáže napsat povídku, knihu, scénář...že na tom nic není. A filmy mizerné kvality, které z VOD často padají, je v tomto smutném omylu jen utvrzují. Jenže konání postav a jejich dialogy, jsou limitovány inteligencí a kreativitou autora a v tom je často kámen úrazu. Tomlin sepsal hloupý scénář, který by možná chytřejší režisér nějak zkorigoval...jenže Tomlin se pasoval i do této role, takže výsledek je takový, jaký je. Druhou možností je, že on sám hlupák není...jen si to myslí o divácích. Vrší jednu blbost za druhou, takže ano, takto by civilizaci opravdu mohli zničit i chodící toastery. Už jsem viděl i horší sci-fi, ale tohle je ztráta času, mozkobolný, ukňouraný a přesto vážně míněny škvár. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

To mohlo byť tak dobré. Boj ľudí proti androidom, prečo, ako, jak ich poraziť. Ale nie, radšej nám predložili nudnú rodinnú drámu, kde niekde na pozadí je nejaká vzbura mikrovlniek a ich snaha o naše vyhubenie (ale prečo?). Chloe a nejaky neznámy cigán 2 hodiny moknú v lese alebo sa niekde po lese presúvajú, sem tam človek, sem tam robot, asi dve akcie a strááááášne srdcervúci záver. Škoda premárneného námetu. 1 z 5 ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Celkem velká škoda, že děj má tolik děr, protože tenhle typ filmů, kde se skupina, nebo dvojce lidí musí dostat na určitě místo, mám celkem rád. Nezačíná to špatně, mladý pár putuje krajinou a chtějí se dostat na určité místo, kde je čeká odvoz na bezpečnější místo. Potom jak jsem se seznámil s příběhem a já zjistil, že na zabití jednoho androida stačí, pálka nebo jedna rána z pistole, začínám si říkat, jak je možné že takoví chcípáci dobyli skoro celou planetu?. Abych filmu nekřivdil, byly tam i nějaké napínavé momenty, kdy jsem si film trochu užíval. Škoda, že ani u finále, jsem neviděl žádný souboj lidí vs androidi, jen člověk slyší řvaní vojáku, jak si je androjdi podávají a zbytek je už takové hrání na city. Chápu, že film, na to neměl rozpočet, ale námět nebyl špatný, jen to provedení. Pozitiva: Odkaz na knihu R.U.R. Od Karla Čapka. Negativa: Hlavní představitel Algee Smith hýřil debilními nápady, že se divím, že tak dlouho přežili. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Já nevím co ta pipka blbne. Stěží se doplácala na 20 let a už se hned pasuje do role mamin co nutně musí zachraňovat své dítě v kde jaké píčovině co kdo vymyslí. Já snad nepamatuju za posledních 5 let film co by Chloe scénáristicky sednul. I tak Chloe-neChloe tohle je kokotina jak cyp. Brutálně nudné pasáže střídá retardovaná akce a ten scénář ani nemluvit. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Georgia (Chloë Grace Moretz) narazí v lese na člověka, dojde na několikaminutový rozhovor na téma českého spisovatele Karla Čapka, jeho díla „RUR“ a následného ovládnutí lidstva roboty. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno