Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Bob Odenkirk znovu v akci

Bob Odenkirk znovu v akci

25.06.2024 Autor Jokolo

Během covidové pandemie se mnoho úspěšných filmů neobjevilo. Každý zářez, který účetním filmových studií přinesl alespoň nějaké dolary, měl cenu zlata. I proto se rázem po premiéře akčního filmu Nikdo hned začalo mluvit o možném sequelu, v němž by se původně komik, nyní však etablovaný herec Bob Odenkirk (Perníkový táta), vrátil jakožto taťka Hutch Mansell. První film si totiž celosvětově došel pro 57 milionů dolarů, což s téměř třetinovým rozpočtem znamená juchání ve studiu. Tehdy ale Odenkirk natáčel závěrečnou řadu úspěšného Volejte Saulovi, takže na filmy neměl čas. Nějaká doba od premiéry už ale uplynula, Bob má v diáři volno, a tak teď Universalům nic nebránilo v potvrzení, že se sequelu nakonec opravdu dočkáme.

 

Odenkirk jistě bude za návrat do této role rád. Sám ji totiž označil za něco, co mu zachránilo život. Během natáčení závěrečné řady Saula u něj totiž došlo přímo na place k infarktu, který zvládl díky rychlému převozu do nemocnice. Zároveň však prý za přežití vděčí i své skvělé fyzické kondici, kterou musel nabrat pro roli bývalého agenta tajných služeb. Ti nepřátelé se sami nepokosí, Odenkirk tak musel dost bušit v posilovně a teď se do ní brzy znovu vrátí. Natáčení by totiž mělo začít už letos v srpnu. Mimo představitele hlavní role je potvrzen i návrat Connie Nielsen (Liga spravedlnosti), jež si zahrála manželku bývalého agenta. 

 

Na režijním postu však dojde k výměně. První film měl pod palcem Ilja Najšuller (Hardcore Henry), jeho místo teď převezme indonéský režisér Timo Tjahjanto (Jde si pro nás noc). Ten se taky vždy zaměřoval hlavně na akční fláky, nicméně kvalita jeho snímků je dost kolísavá. Uvidíme tak, co provede s filmem, který stojí i padá právě s akčními scénami. Potenciál na rozjezd další nabušené akční série wickovského střihu tu je. 

Reklama

Související novinky

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (více)

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Nominace na Emmy 2023

Nominace na Emmy 2023

12.07.2023

75. ročník televizních cen Emmy čerstvě oznámil své nominace a pakliže jste alespoň trošku sledovali seriálovou tvorbu v uplynulém roce, nejspíš vás jednotlivé kategorie zase až tak moc nepřekvapí.… (více)

Pátý John Wick je v přípravě

Pátý John Wick je v přípravě

26.05.2023

Šéf studia Lionsgate Joe Drake potvrdil, že první debaty ohledně pátého Johna Wicka již proběhly a snímek tak v budoucnu nejspíš opravdu vznikne. Víceméně tak ujistil především akcionáře, kteří by… (více)

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ana de Armas bude bojovat o přežití

Ana de Armas bude bojovat o přežití

15.05.2023

Tento týden začíná filmový festival v Cannes, a to sebou většinou přináší kromě ohlasů na některé očekávané premiéry také spoustu uzavřených obchodů a odklepnutých filmových novinek. Jednou z nich je… (více)

Další posily pro druhého Gladiátora

Další posily pro druhého Gladiátora

03.05.2023

Ridley Scott (Vetřelec, Blade Runner) letos na podzim divákům naservíruje velkolepý historický pohled na legendárního francouzského vojevůdce Napoleona Bonaparteho, to pravé ořechové ale zřejmě… (více)

Spin-off Johna Wicka má datum premiéry

Spin-off Johna Wicka má datum premiéry

06.04.2023

Ačkoliv pátý John Wick stále visí ve vzduchu a režisérovi Chadu Stahelskimu ani hlavní hvězdě Keanu Reevesovi se do něj příliš nechce, studio Lionsgate se momentálně těší z parádních tržeb čtyřky tak… (více)

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

17.03.2023

Šok a obrovská tragédie. Tak nějak by se dala popsat nečekaná zpráva o smrti herce Lance Reddicka, jemuž bylo pouhých 60 let. Hvězda nespočtu seriálových a filmových rolí se zapsala do paměti diváků… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (více)

Johnny Depp bude satan od Terryho Gilliama

Johnny Depp bude satan od Terryho Gilliama

09.06.2024

Hollywood dával nějakou dobu od Johnnyho Deppa (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) ruce pryč. Během jeho soudních tahanic s bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman) se zdálo, že slavnému herci… (více)

Nejnovější novinky

Van Helsing dostane vlastní seriál

Van Helsing dostane vlastní seriál

dnes

Postava Dr. Abrahama Van Helsinga, zřejmě nejznámějšího lovce upírů, která má svůj původ v „Draculovi“ od Brama Stokera, se dočká vlastní televizní série na stanici CBS, spadající pod společnosti… (více)

Agenti ČSFD se vrací na MFF Karlovy Vary

Agenti ČSFD se vrací na MFF Karlovy Vary

26.06.2024

Již za pár dnů odstartuje 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Na ČSFD vám tradičně přinášíme speciální sekci věnovanou tomuto tuzemskému filmovému svátku. V ní kromě… (více)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

25.06.2024

Drazí ČSFĎáci, s velkou radostí vás tento rok opět zveme na Filmový víkend ČSFD, který se dočká již 13. ročníku. Náš vlastní malý filmový svátek se bude konat od pátku 2. srpna do nedělního rána 4.… (více)

Reklama

Reklama