Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Co se stalo 11. září (2019) (TV film) odpad!

Co se stalo 11. září? Spíše by se to mělo jmenovat: Jak dnešní americké děti objevují co se stalo 11. září, malují o tom nesouvisející obrázky, skládají příšernou poezii a dokola opakují naučené fráze, které jim někdo řekl. Ale chápu, že takhle dlouhý název by se asi neuchytil.

plakát

Kdo přežije - Heroes vs. Healers vs. Hustlers (2017) (série) 

Je vážne vtipný jak tady všichni brečej jakej je to podvod, že jde pořad do kytek atd. Nevyhrál váš favorit? Smiřte se s tím, nebo tady brečte v komentářích. Ostatně tak jak je to u každé série, jak jsem si všiml. Taky jsem né vždy byl spokojený s vítězem, ale sérii jsem poté hodnotil podle toho jak jsem se u ní bavil a ne podle toho jak moc se cítím ukřivděný, že vyhrál někdo komu jsem zrovna nefandil. Já se u téhle série celkem bavil, nebyla jedna z nejlepších, ale i tak u mě 75%

plakát

Zmenšování (2017) 

První půlka filmu dobrá - navnadila mě co se bude ve "zmenšeném světě" dít dál - nic, protože druhá půlka jako by byla zcela jiný film. Kromě pár drobností by jste zapomněli, že jsou postavy vůbec zmenšené a film se zvrhl v neskutečnou příběhově slátanou nudu. Navíc Vietnamka, která dokoukání tohoto filmu dělala o to víc obtížnější.

plakát

Mami, ožeň mě (2011) (pořad) 

Kdo to nebere ani trochu s nadsázkou dá samozřejmě "odpad". Upřímě jsem se hodně dlouho nepobavil jako u téhle show. Nejlepší ale byl snad komentátor, který vždy všechno rozsekl nějakou hláškou. Podle mě nejlepší reality show vůbec.