Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Revizor (1933) 

Asi jako většina nemám v lásce filmy podle knižní předlohy, protože málokdy se povede, aby byl snímek alespoň stejně dobrý. Ale Martin Frič to dokázal a velmi dobré herecké výkony tomu určitě dopomohly. Budete se smát lidské hlouposti, která díky divadelnosti snímku působí ještě víc absurdně.

plakát

Imaginární lásky (2010) 

Celý film jsem si v duchu říkala: “Fuj, co má Xavier Dolan za problém?”. Ale celkový obraz snímku mě uchvátil. Líbilo se mi prostředí, nálada, dialogy a cigarety, které jen podtrhují vše zmíněné. O hvězdičku méně za pro mě přílišné art a trochy pozérství.

plakát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) 

Skvělý film zejména díky Deppovi a osobité kameře, která vás zatáhne do děje a vy najednou máte pocit, že jste v tom s nimi. Je to tak přesvědčivé, že se ráno probudíte s kocovinou.

plakát

Kiss Kiss Bang Bang (2005) 

Přesně takto si představuji komedii. Vlastně ani nevím, co na tom bylo tak vtipného, ale já se nepřestala smát po první čtvrtině filmu až do konce. Pravda, nejdřív jsem moc nechápala, ale to jen do doby, než jsem se naladila na sarkastickou vlnu, která se proplétá celým dějem i postavami. Výborný film, ale doporučuji mít správnou náladu.

plakát

Armageddon (1998) 

Kdo by neměl rád Amragedon? Já! Nelíbí se mi scénář ani postavy. Je to celé moc americké. Možná to někdo vidí jako srdcervoucí trhák, ale já ne. Celému filmu nevěřím. Dvě hvězdičky za část v NASA výcviku a za Aerosmith.