Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Stůj při mně

Stůj při mně (1986)

"Malej" film, z kterýho jsem měl velkej zážitek. Přechod mostu je nejnapínavější filmová scéna, kterou jsem kdy viděl (hlavně její první polovina) - člověk ví, jak to dopadne, ale stejně jsem měl srdce až v krku...I cesta může být cíl...Skvělá dobová hudba.

Co žere Gilberta Grapea

Co žere Gilberta Grapea (1993)

Tohle je prostě tak krásnej film, že se to nedá ani popsat. Ti tři v hlavních rolích doslova koncertují - Caprio jako retard je neuvěřitelnej, Lewisová je nadpozemsky krásná a o Deppovi netřeba psát. Snad v žádném jiném filmu mě nepotkalo tolik slz a smíchu najednou, jako tady.

Šťastné a Veselé

Šťastné a Veselé (2005)

Od úvodních recitací básniček až po závěrečné titulky pro mne vynikající válečný a přitom velmi lidský příběh s podle mého velmi dobře propracovanými postavami všech tří důstojníků a skotského feldkuráta. Naopak ústřední dvojice mi přišla poněkud kožená. Už se těším, jak si to o Vánocích zase pustím.

Anděl Páně

Anděl Páně (2005)

Padni, Troško, na kolena a uč se dělat pohádky!!! Dialogy přiblblého anděla s nepřetržitě hláškujícím čertem dávají jednu perlu za druhou.

Severní polární záře

Severní polární záře (2005)

Tenhle film mi vyloženě sedl. Komorní, zdánlivě obyčejný příběh, který si na nic nehraje. Navíc skvělý - jako vždy - Sutherland a nádherná - jako vždy - Juliette Lewis, kterou miluju od dob Gilberta Grapea. Vydržel jsem do 01:10 a oči se mi ani nepřivřely!