Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Čtvrtá série drží vysokou úroveň, seriál nemá žádná hluchá místa, snad jen nepochopené gagy. "What kind of operating system does it use?" "Vista" "We´re all going to die!"

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Oh Gravity, thou art a heartless bitch Největší předností jsou určitě postavy, každá do jedné je výborně napsaná, unikátní a osobitá, a k tomu navíc i neskutečně zahraná, a to nejen hlavní pětka, ale i všechny postavy vedlejší (za všechny např. Zack). Pokud možno, koukejte jen v originálním znění, dabing postavy neskutečně zabíjí (hlavně Sheldona). Sheldon: I'll have a Diet Coke. Penny: OK, will you please order a cocktail? I need to practice mixing drinks. Sheldon: Fine, I'll have a virgin Cuba Libre. Penny: That's, um, Rum and Coke without the rum. Sheldon: Yes. Penny: So, Coke. Sheldon: Yes. And would you make it Diet?

Black Books

Black Books (2000)

Po prvním zhlédnutí vám nemusí sednout, je asi o něco hůře stravitelný než typičtější sitcomy, když se ale propracujete i k dalším zhlédnutím, budete mile překvapeni dosud neobjevenými vtipy, propracovaností scénáře a kvalitou humoru.