Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Vincent (1982) 

Jakoby Tim tímto krátkým dílem stvárnil celý svůj budoucí život a tvorbu.

plakát

Božský Evan (2007) 

Jedna hvězdy za odvahu, natočit tak stupidní blbost a doufat, že se na to někdo příjde podívat.

plakát

Yes Man (2008) 

Jimovi by měl už někdo říct, že to není vtipný. Je to trapný. A čím je starší, tím víc je trapnější. Jedna hvězda za Zooey. Jinak komedie o tom, jak se na všechno říká ano, na to snad nemohli skočit ani Američané!

plakát

The Good Life (2007) 

Typický film na filmové večery, pro lidi, co se ve všem rádi plácaj a deptaj samy sebe a jsou strašně důležitý filmový fandové, co rozuměj takovým filmům. Pro normálního člověka v tom filmu nic není. Kromě Zooey. Ta je boží, jako vždy. Spoiler: Měl nakonec někoho zastřelit. Sebe nebo ji. Nebo aspoň toho blba. Bylo by to tak nějak lepší. Jinak taťka, co dává dětem super dárky, je nejlepší filmový černý humor, co jsem za poslední dobu viděla.

plakát

Z nuly hrdinou (2002) 

Upřímně? Jedinný důvod, proč se na to dívat, je videoklip i'm just a kid od SIMPLE PLAN. Abyste po tom, co uvidíte film, věděli, že ten klip bohatě stačil.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Já nevím, co se na tom všem nelíbí. Je to jako Matrix o upírech. Upíry a Matrix přece všichni milujou ne?! A pokud by jedinná věc, která na tom stojí za to, měl být sexy Dominic Cooper, tak ať!

plakát

Běžící muž (1987) 

Pan King to jaksi napsal úplně jinak. Je to dokonalá povídka, trochu ve stylu 1984 s perfektním vykreslením davu, který se nechá manipulovat televizí. Ta k tomu nepotřebuje ani překroucená fakta. Ve skutečnosti celá soutěž trvala mnohem delší dobu a odehrávala se přímo v ulicích. Tohle byl prostě film o tom, jak pan Arnold zabil pár směšných panáků ala Takešiho hrad a u toho se náhodou zamiloval.

plakát

Deset malých černoušků (1965) 

herecké výkony? děj? změny podle předlohy? ten film má mnoho otazníků. Ale nejvíc mi asi vadí naproto nepochopitelná záměna děje, jak už někdo poznamenal, hlavně závěru. SPOILER: Láska vše v dobré obrátila :-/ KONEC SPOILERU Ale dílo jsem slyšela namluvené od V. Čecha a musím říct, že je to několikanásobně ponurejší a napínavější než tento film. Takže doporučuji.

plakát

13 (2010) 

Napínavý, při těch soubojích jsem se bála, že sama umřu... drsný

plakát

Zlaté Vánoce (2009) (TV film) 

jedna hvězda za Vánoce... ty miluju! Mimochodem, chtěli byste určitě mít takové úžasně chytré a oduševnělé děti, co?!