Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Mission: Impossible III (2006) 

Tak na tenhle film se dokáži dívat pořád dokola. Nejen proto, že tam hraje můj oblíbeny herec (Tom Cruise), ale i proto že tenhle film je celý neuvěřitelně nabušený akcí. Skákaní z jedné střechy budovy na druhou, záchraná mise agentky, která nakonec stejně zemře, ale i poslední část filmu kde má agent Ethan Hunt v hlavě nálož je perfektně provedená. Můj jednoznačně nejoblíbenější film. Ale co si budeme nalhávat, vždyť ona celá série Mission Impossible je bravurní práce.

plakát

Ničivé tornádo (2008) (TV film) 

Velice průměrný film, kterých je v téhle sféře (tornáda, tornáda a zase jen tornáda...) několik, a které se jen minimálně liší jeden od druhého. Prakticky nic co by mě nějakým způsobem jakkoliv zaujalo..

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Tak jsem si zavzpomínal na svoje dětsví, kdy jsem tenhle film viděl uplně poprvé (řekněme někdy kolem roku 2000). Na tehdejší dobu perfektní velkofilm, který uchvátil nejednoho diváka. S dnešními velkofilmy se už moc srovnávat nedá, ovšem i dnes si v téhle kategorii zaslouží alespoň kousek místa. Parádní film s výborným námětem u kterého, jak tu již bylo několikrát řečeno, se nesmí moc přemýšlet, protože potom dostane film pro diváka naprosto jinou úroveň (výsledkem je malé hodnocení a hanlivý komentář). Dobrý scénář, kvalitní herci a námět ufo...Koho by tohle v dnešní době nebavilo?...Závěrem snad jen: "NA NĚĚĚĚĚ !!! "

plakát

Nukleární katastrofa (2007) (TV film) 

Od tohoto filmu jsem dá se říct nic neočekával, vzhledem k jeho nízkému hodnocení. Ovšem i tak jsem si jej s chutí pustil. Musím říct že film opravdu nepatří mezi ty lepší, spíše naopak (chudý scénář, špatně využitá myšlenka, atd...). Po přečtení pár komentářů (s vyjímkou Subjektiv, který jsem četl jen kousek, potom jsem pomalu přestával chápat logiku a smysl vět) snad jen dodám abych tu něco zbytečně neopakoval, že žena která rodila a měla z toho víc srandu než cokoliv jiného, hraje ve filmu svou roli a to tu že "zdrží" člověka který do elektrárny uháněl aby odvrátil jistou "zkázu" (prostě aby to bylo napínavější) a to že v elektrárně bylo tak málo lidí bylo podle mě způsobeno tou evakuací. Na závěr snad jen to, že děkuji, že celý film trval jen hodinu a pul, víc bych nevydržel. Ovšem v zásadě nedávám filmům míň jak dvě hvezdičky (nikdy nejsou tak strašné).

plakát

Stmívání (2008) 

Na tento film jsem se hodně těšil, protože jsem o něm slyšel hodně pozitivního. Film mě zaujal, samotné obsazení bylo si myslím dobré, herci předvedli dobrý výkon, vžili se do své role snad jak jen to šlo. Hlavně tento film nesmíte srovnávat s knížkou ( asi jako každý ). Pokud si ale knížku přečtete dříve než zhlédnete film, dostane pro vás film jiný význam a lépe jej pochopíte. FIlm vřele doporučuji, zasmějete se, budete se chvilku bát a hlavně si ho oblíbíte a budete se na něj chtít dívat znova a znova :)

plakát

2012 (2009) 

Tak na tenhle film jsem šel do kina s tím, že to bude pecka. V tomhle případě se nedá říct, že opak je pravdou, ale něco tomu filmu k dokonalosti opravdu chybělo. Z počátku byl film opravdu výborný, ovšem jakmile začaly zemětřesení (oni za celý film tam taky nic jinýho, až na jednu vlnu, nevidíme), praskliny v zemi, uvědomil jsem si na co se to opravdu dívám. Začalo mi to připadat jako levný nedodělek u kterého použité efekty, i oko amatéra zjistí, jsou dělány počítačově (vče je jaksi umělé). Nemluvě o tom že hlavní hrdina dycky někam spěchá někde něco zapomene tak se pro to musí vracet a už je tu další akční scéna, která se během filmu opakovala snad desetkrát. Místy velmi slabí scénař neradno komentovat. Situaci ovšem zachraňují postavy dvou rusů Karpova a Saši, kteří do filmu vnesli jistý druh humoru. Poslední věc, která se mi na filmu nelíbila je až moc natahovaný děj uvnitř jedné z arch. Každopadně film na odreagování parádní a vřele jej mohu doporučit né moc náročnému publiku :)..Jedna hvězdička za nápad , druhá a třetí za Karpova a Sašu.